Fotester sg ali sh?
Fotester sg ali sh?
Zdravo, me zanima vase mnenje; Ali je sh še vedno pravi gozdar napram sg? Se odlocam za nakup med njima. Rabim pa vsestranski avto. Za v gozd in za na morje. 
Re: Fotester sg ali sh?
V bistvu me zanima ali je kakšna razlika v zanesljivosti?
Ga misliš dvigovat in uporabljat za offroad?
Potem SH. Amortizerji so drugače vpeti in je lažje narediti lift za ta model.
Pa nima več veliko problemov z gnitjem.
Pa bencinar mora bit.
Potem SH. Amortizerji so drugače vpeti in je lažje narediti lift za ta model.
Pa nima več veliko problemov z gnitjem.
Pa bencinar mora bit.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne mislim ga predelovat. Bolj za vsakdanje potrebe. Vleka prikolice, služba, gozd.... V bistvu sem že bil lastnik sg, pa bi spet imel podobno mašino. Bencinar seveda.
SG ima amortizerje vpete v blatnike, SH pa ne. Tukaj je večina razlike. Ostalo je bolj ko ne enako (motor, menjalnik,...)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hvala za hiter odziv. Najverjetneje se bom spet pridrižil vaši druščini. Se oglasim, ko najdem primernega forija s kako fotko.
Morda edina v prid SG, zadaj ima LSD diferencial.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pa ne vsi. Tisti z boljšo opremo. (američani v vseh razen v L, pri nas pa čisto odvisno od modela do modela in od letnika do letnika)
Ponavadi so ga imeli samo tisti z winter paketom. Enako kot outbacki. Če si imel ogrevana ogledala in ogrevano prednje steklo, je velika možnost, da bo imel LSD zadaj. Ni pa nujno. Tako da se jaz na to nebi zanašal.
Ponavadi so ga imeli samo tisti z winter paketom. Enako kot outbacki. Če si imel ogrevana ogledala in ogrevano prednje steklo, je velika možnost, da bo imel LSD zadaj. Ni pa nujno. Tako da se jaz na to nebi zanašal.
Jaz sem imel obe verzije. Najprej 03 letnik (125KM), kjer sem pogresal edino malo vec moci. Plan je bil, da ga obdrzim do zadnjega zdihljaja, kar se je tudi zgodilo ko sem ga konkretno razbil... potem sem si rekel, da poskusim kaj novejsega, in sem vzel 09 letnik (150KM). Ze v nekaj mesecih sem videl, da to ni vec to, kar je bil tastar. Zdel se mi je precej slabse narejen, slabse vozne lastnosti in obcutek na cesti, slabsa vidljivost iz avta, pa se izgled mi je pri starejsem boljsi. Tako da sem ga potem zamenjal za 06 letnik (158KM) in mi je super. Sicer tudi pogresam kaksno malenkost, ki jo je imel 03, ampak nic kriticnega.
Je pa itak vse stvar okusa...
Je pa itak vse stvar okusa...
Imam oba... SH sicer dizel, obnovljen pri Nacetu ter čipiran. Še vedno prisegam na SG! Za dailyja je SH top, sploh dizel glede porabe. Ampak dizla ne kupuj... Pozimi ko je pa res orng snega, se pa raje vozim z SG. Boljš gre po snegu. Na SH opažam pri ESP podobno foro kot na mercedezu, ne da se ga popolnoma izklopit. Ko si napol počez, ti ga začne popravljat.
Če ga boš imel za bolj orng terene, ti priporočam SG, drugače vzami SH. Pa tudi podvozje se mi zd bolj vzdržljivo pr SG....
Če si kje blizu koroške, lahko prideš pogledat oba. Naprodaj pa ni noben
Če ga boš imel za bolj orng terene, ti priporočam SG, drugače vzami SH. Pa tudi podvozje se mi zd bolj vzdržljivo pr SG....
Če si kje blizu koroške, lahko prideš pogledat oba. Naprodaj pa ni noben
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov