Kamp debato smo že imeli ja. Meni zasedeta hladilnik in šotor 200 litrov pomoje

Hladilnik je zunanjih mer 44/51/47 in je še premajhen, če pride kdo na obisk pa da je žeja huda, hitro pijemo neoptimalno hladen špricar

Pa ne da nebi bil hladilnik dosti dober, samo premalo gre v njega.
Pa potem še šotor ki je tako obavten, da ga komaj dvignem

Kje je šele potem tenda, pa stoli, pa ornk miza, da če že kdo pride, da se lahk tut kake karte vržejo. Pa da ko butnem posodo z župo gor al pa čim, da to ne pljuska čez vse konce vsakič ko malce butneš ob nogo....
Pač jebiga, kampiram z res preveč robe, sej vem, sam kaj če je luštn
Saj ko grem recimo za par dni na bled "na hitro" s tamalo opremo, ni kaj dosti manj v avtu.
Ne znam si pa zamislt kam bi dal robo če bi mel recimo golfa karavan, pa da bi mogu še voziček za drugega otroka vlečt.
Moram si res omislit eno ogrooomno trugo in pa nosilec za kolesa za na kljuko. To bo dosti olajšalo zadeve, naveličan sem metat kolesa na streho. To na nizek avto še gre, na touran ali kaj višjega metat pa je to nočna mora, ker moraš dvignit gor v nebesa da prideš na streho. Trenutna truga je tudi nerodna ker je takih bustaih mer pa povsod zaobljena in je dosti nerodno notri zlagat stvari, se moram kar potrudit, da jo optimalno napolnim. Pa malce me je tudi že strah, da bi jo na avtocesti kdaj odprlo, ker je že mal labava. Sonce jo je fejst načelo in plastika je že bolj tko tko.
Hja....Včas sem šel kampirat s puntotom pa je blo dost placa...pol sem pa še parkrat šel v dechatlon pa merkur...pa predolg sm ga v babi držal, pa je kar je.
Ampak še vedno mi je top kampirat in sreči tudi tamali. To ga uživa na polno in celo poletje mi sam o tem govori. Pa mam pol še tolk bolj veselje rint z vsem.
Lani smo meli ene 20+ kamperaških dni na treh lokacijah. Čikat, kolpa in pa blejski river camp...Dodali smo mu še nekaj dni toskane v apartmaju, pa en ruker mobilnih hišc v pozni sezoni, ko so kampi že precej prazni in cene kolkr tolk za po grlu.
1.6 dizl motor me na teh tripih začuda sploh ni motil, ker je bil vrh glave dost močan za vožnjo po avtocesti po omejitvah. Oziroma raje kak km/h manj, ker cvikam zaradi truge in prehistorik nosilcev za kolesa.
Še celo prehiteval sem ljudi po regionalkah, pa pravijo vsi (z menoj vred) da je 1.6 bolj nepremičnina. Je...ampak samo v kombinaciji z ročnim 5 stopenjskim menjalnikom.
Si pa ne znam (več) zamislit, da bi se na te podvige spustil z WRX-o...ja to bi jo mel polno rit že po eni uri vožnje...se spomnim ko smo redno z njo hodili v Zadar. Pa se skoraj da na avtocesti ni dalo pogovarjat

Oz. smo mogli imet muziko fejst naglas, da se ni vetra in izpuha toliko slišal.
Ajej...to me je res čist mnilo. Kako bolje se je udobno peljat, kot pa tistih 10 ovinkov na celi poti malce profitirat zarad hitrega in trdega avta.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....