Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
V Sloveniji pa nista bila vešča majhnega manevrirnega prostora med gozdovi 
To pa rata, ko je pokrajina tako lepa, da pozabiš gledat kam leti dron
A to se še spomnimo, da sta (če se ne motim dva) člana subaru foruma poslala "my town" segment iz postojne al kje že za v njun "unicorn circuit"
A to se še spomnimo, da sta (če se ne motim dva) člana subaru foruma poslala "my town" segment iz postojne al kje že za v njun "unicorn circuit"
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Meni ta video pove nasprotno. En video je dela od 7 do 10 dni če nista vse napihnla tle. Če to ni šiht, pa zdej ti men povej (dobr plačan, a vseen šiht)? Delata scer tud še musko, je od foha zanju še od pred YT. Ampak če to ni šiht, potem pa jaz ne vem. MCM je podjetje.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Američani in Avstralci imajo vse za podjetje, samo da služi denar.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No, sam za tole mi je jasno, kolikor dela se vlaga, to ni hobi. Če računaš, 4 ali 5 videov na mesec, pa vsak vzame teden dni (se prav snemanje materjala+postprodukcija, naracija, muska, grafika...), za kaj drugega počet itak ni več prav velik časa. Menim celo, tko mal zase, do mora bit tud precej outsourcanega, sej to težko leta in leta držita 2 mandlca tak tempo. Pa da še merč oblikujeta, dajeta delat, prodajata, in pošiljata po svetu, pa spletna stran, pa komuniikacija z direktnimi sponzorji, potovanja, meeti, pa vse ostalo. To je cela firma, kšefta je da te kap, nimaš niti cajta žvet, če ti drugi ne delajo.
A ni to najlepš, da lahk živiš od dela, k te veseli?aleks napisal/-a: ↑11. Januar 2023, 09:26Meni ta video pove nasprotno. En video je dela od 7 do 10 dni če nista vse napihnla tle. Če to ni šiht, pa zdej ti men povej (dobr plačan, a vseen šiht)? Delata scer tud še musko, je od foha zanju še od pred YT. Ampak če to ni šiht, potem pa jaz ne vem. MCM je podjetje.
Glede na kvaliteto prispevkov, ki jih delata tole ni hobi projekt, ampak od tega (vsaj delno) živi kr nekaj ljudi.
Danes ni pretirano realno pričakovat, da bi človek z garažno produkcijo in v lastni režiji uspel na youtubu, ker je premočna konkurenca in prehuda pričakovanja.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
https://mightycarmods.com/pages/faq
Who Actually Makes The Show?
It is literally a two person production team (MOOG & Marty) We set up the camera and then jump in front of it once it's recording, occasionally we have mates help film or a small crew if its a feature episode or battles. We're also very lucky to have friends and people from the forum who help us by appearing in episodes, and help run the forum, pack merchandise, write for the magazine and organise meets.
Prvi Dafuq? Literrally two in kup volonterjev ali "small crew" nekak ne gre skupi?
Drugi Dafuq? Podjetje vredno med 2 in 3,5 miljonov dolarjev sloni na volonterjih ...
Zadnjič spremenil aleks, dne 12. Januar 2023, 09:33, skupaj popravljeno 2 krat.
No, jaz sem spremljal tri kanale na YT od začetka, ko so šli ven tako rekoč iz garaže, kjer so vsi trije sedaj multimiljonska podjetja. MCM, Sailing LaVagabonde in Fully charged. Vsi so mi bili všeč na začetku, sedaj le še redko pogledam katero epizodo, ker to so že oddaje kot iz TV. But that's just me.
OK, dejmo mal nehat s tem, mate radi MCM, v redu. Imam drug problem, odprl novo temo v Peskovniku.
two person production team pomeni da montirata in režirata sama....pomoč je v obliki kamermana, voznika backup vozila, prevajalca ali vodiča (v primerih feature filma).
V zadnjem feature filmu sta imela še enega producenta, poleg njih samih dveh in sta to tut napisala na uvod in konec videa.
Še vseeno sta v par dneh skupaj spacala celovečerni video. Moog je iz svojega foha ustvaril še japonsko verzijo svojega starega komada itd...
Pač si hejter, jebiga
Gledam določene ostale youtuberje in jim vsak "vlog" ali "trip" snemajo in sestavljajo drugi (ponavadi vsakič novi - nadobudni mladiči - verjetno za drobiž pa neko (nevidno) reklamo). Oni samo zganjajo brezvezne v sekundi pozabljene norčije in jih boli patuljak za vse, sam da da youtube denar.
V zadnjem feature filmu sta imela še enega producenta, poleg njih samih dveh in sta to tut napisala na uvod in konec videa.
Še vseeno sta v par dneh skupaj spacala celovečerni video. Moog je iz svojega foha ustvaril še japonsko verzijo svojega starega komada itd...
Pač si hejter, jebiga
Gledam določene ostale youtuberje in jim vsak "vlog" ali "trip" snemajo in sestavljajo drugi (ponavadi vsakič novi - nadobudni mladiči - verjetno za drobiž pa neko (nevidno) reklamo). Oni samo zganjajo brezvezne v sekundi pozabljene norčije in jih boli patuljak za vse, sam da da youtube denar.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ajd, za hec, mogoče. Celovečerca še zmir pogledam ko je kakšen.
CVT brez lockerjev:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Upam, da kaj takega pride v slo:
Je kr hud ... edin stopničke so mi mal mim. Ne rabiš, to sam vabi k temu da kam zapneš.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov