Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
Kdaj so pa uzakonili da smeš met nekonformno mnenje o neki zadevi samo v primeru, da se zadeve lotiš tudi sam? Kaj se je zgodilo s kritičnim mišljenjem, objavo kritičnega mnenja? Ni več dovoljeno? A ne, razglašen boš za zavistneža. Sam ne iz kroga stopit Klemz, sam to ne ... 
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Aleks, krasno, da imaš lastno mnenje. Dovoli to tudi drugim.
Odkar Launch control nima več komentatorja, mi je postala še "pač ena" serija, škoda 
Čeprav road to gymkhana je čisto druga zadeva...
Čeprav road to gymkhana je čisto druga zadeva...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Launch control komentator z viškom drame mi je sicer mal piskal s 5000Hz v glavi, ampak ja...še vseeno mi je kul gledat vibe tega njihovga team ownerja Lance-a. Travis je pa tko nesmrten že zdej...tele fore mu pa sam še dodatne temelje za nesmrtnost dodajajo.
Road to gymkhana je pa tudi
Mislim da bom moral posubskrajbat tale subaru 
Road to gymkhana je pa tudi
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jasno, itak. Srečn'ga pa zdrav'ga. Oboje je potrebno (sploh rabiš velik sreče v primeru da nisi zdrav, in da bi moral na urgenco v UKCju). Sneg bo pa menda še kakšen naslednje leto.
ne hodite na urgenco UKC,najbližja veterinarska klinika je veliko bolša poteza
ni čakalnih vrst, prijazni so,mal te potipajo in že imajo diagnozo.
veterinarji imajo odnos do živega bitja povsem drugačen,
skoraj tako kot avtomehanik do motorja
ni čakalnih vrst, prijazni so,mal te potipajo in že imajo diagnozo.
veterinarji imajo odnos do živega bitja povsem drugačen,
skoraj tako kot avtomehanik do motorja
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Dobro ga tole gazi
Led ga je zjebal. Ko gume to vrhno poledenelo plast zdrobijo, je kot bi probal po frnikulah peljat in ne moreš vzdrževat mal višje hitrosti, ki bi bila fajn za v klanec gor. Drgač pa dobr gre.
Led, ki je drajsal po podnu, ja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ni Subaru tematika, je pa vseeno zanimivo:
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Marty & Moog bereta to temo?
Ta je bla zanimiva epizoda. Audio studio od Mooga vsebuje Mooga če sem prav videl, ni presenečenje ... (no, še minimooga, med drugimi seveda). Velik vintage robe mata za audio, cel kup softsintičev, kot je blo videt na monitorjih. Zelo zanimivo.
Ma ja, ta video (četudi je vsekakor lahko farsa) je vsaj meni še dodatno potrdil da to delata zato ker si to želita delat in jih to veseli...in ne zato ker je to njun šiht. Tudi avti ki jih delata ali kupita za določen čas, so jima zanimivi in pač raziskujeta avtosvet, hkrati pa izkoriščata da lahko izkušnjo delita s svetom in ob tem nekaj zaslužita da se lahko krog sklene....
Pa tudi vidi se da gledata da so avti nakoncu kolikor toliko koristi in da se jih da uporabljat in z njimi uživat.
Ker da maš doma 500 do konca prefukanih avtov ki so neuporabni (stance, bodykit preko vseh meja, itd...) tisto je totalno mimo...pa jih je ogromno takih.
Drugi youtuberji delajo kontent samo zarad kontenta samega, in če se na sredi pokaže da kontent ni dosti donosen vseskup pustijo na sredini in grejo drugam iskat priložnost.
Všeč mi je tudi sistem kreiranja videov na način throtl-a, kjer kupija avto, ga skozi videje predelavajo in na koncu zastonj oddajo srečnemu dobitniku, ki si srečko za nagradno igro kupi s tem, da zapravlja in kupuje v njihovi e-trgovini. Tisto je dober vibe in hkrati skrbi, da se zarad kontenta volje ne dogaja preveč na enkrat, pa vse napol
Pa tudi vidi se da gledata da so avti nakoncu kolikor toliko koristi in da se jih da uporabljat in z njimi uživat.
Ker da maš doma 500 do konca prefukanih avtov ki so neuporabni (stance, bodykit preko vseh meja, itd...) tisto je totalno mimo...pa jih je ogromno takih.
Drugi youtuberji delajo kontent samo zarad kontenta samega, in če se na sredi pokaže da kontent ni dosti donosen vseskup pustijo na sredini in grejo drugam iskat priložnost.
Všeč mi je tudi sistem kreiranja videov na način throtl-a, kjer kupija avto, ga skozi videje predelavajo in na koncu zastonj oddajo srečnemu dobitniku, ki si srečko za nagradno igro kupi s tem, da zapravlja in kupuje v njihovi e-trgovini. Tisto je dober vibe in hkrati skrbi, da se zarad kontenta volje ne dogaja preveč na enkrat, pa vse napol
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov