Ne vem, nisem bil zraven, ampak pomoje da ne.
Back in black Outback 07
Re: Back in black Outback 07
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kratek update:
Velik servis narejen, z izjemo posnetega navoja na vijaku šponarja, je šlo vse gladko... Rolice so bile že kar zrele za menjavo, šponar in jermen pa kot nova. Nimam sicer podatka, kdaj je bil nazadnje delan velik servis, trenutno pa jih ima 371739
Poleg sem menjal še svečke, filtre in motorno olje ter sprednje linke in gumice na stabilizatorju, ko sem bil že tam spodaj sem opazil eno strgano maso, ki bi lahko bila vzrok za lučke na armaturi. Loputo sem tudi razstavil in spucal.
Akumulator je bil odklopljen 2 dni in trenutno ne sveti nič, kar ne bi smelo, tko da upam da se je problem rešil, čeprav nisem povsem prepričan. Sva bila že zmenjena z Marky-jem, pa je precej zaposlen te dni, tko da počakam na lightshow, pa potem še do njega zapeljem če bo treba.
Drug teden gre pa še na temnenje zadnjih stekel, potem je pa pripravljen za dopust.
Aja, pa še dihtunge na avspuhu moram zamenjat, ker tečno ropota zadaj, to mi je ostalo še od zadnjič, ko sem kljuko montiral, pa jih Kržič ni imel na zalogi, danes sem jih šel pa končno iskat, 19€ za par med zadnjimi lonci in cevjo.
Velik servis narejen, z izjemo posnetega navoja na vijaku šponarja, je šlo vse gladko... Rolice so bile že kar zrele za menjavo, šponar in jermen pa kot nova. Nimam sicer podatka, kdaj je bil nazadnje delan velik servis, trenutno pa jih ima 371739
Poleg sem menjal še svečke, filtre in motorno olje ter sprednje linke in gumice na stabilizatorju, ko sem bil že tam spodaj sem opazil eno strgano maso, ki bi lahko bila vzrok za lučke na armaturi. Loputo sem tudi razstavil in spucal.
Akumulator je bil odklopljen 2 dni in trenutno ne sveti nič, kar ne bi smelo, tko da upam da se je problem rešil, čeprav nisem povsem prepričan. Sva bila že zmenjena z Marky-jem, pa je precej zaposlen te dni, tko da počakam na lightshow, pa potem še do njega zapeljem če bo treba.
Drug teden gre pa še na temnenje zadnjih stekel, potem je pa pripravljen za dopust.
Aja, pa še dihtunge na avspuhu moram zamenjat, ker tečno ropota zadaj, to mi je ostalo še od zadnjič, ko sem kljuko montiral, pa jih Kržič ni imel na zalogi, danes sem jih šel pa končno iskat, 19€ za par med zadnjimi lonci in cevjo.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Se kr nabere neki, a?
Važn da maš zagon pa fokus to odpravljat....super.
Važn da maš zagon pa fokus to odpravljat....super.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Seveda se nabere, pa še kakšna malenkost bi se , pač redno vzdrževanje. Pa tudi potem ko prodajaš, veš zakaj ne boš spustil cene. Upam da bo še vsaj par let pri hiši.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sploh ne govor kolk se nabere. Sm samo podvozje porihtu pa me ze caka velik servis 
Hehe, mene pa podvozje
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Men ni zal, da sem od strongflexa robo dal gor. Tudi nad Pedderson HD fedri sem presenecen. Meni osebno ravno prav trdi z dvema polnima rezervoarjema. Kaj bo pa na tehnicnem konec tedna, rdece puse in fedri, pa se porocam.
Dolker so roke vidit original, ti nad pušami ne bo težil. Saj vedo, da so to nadomestki, in če se ti želiš s pretrdo pušo (kar strongflex rdeča ni), je to tvoj problem. Če nima lufta prođe.
Bolj bojo problem kaki barvasti fedri in amortizerji.
Ampak če bo avto na serijski višini, oziroma ne bo v kevdru ali 2 metra visoko, sem ziher da ne bo prav načrtno palamudil. Rečeš da ma avto 300k da itak so nadomestki noter da je original že vse preplozal. OB je pa itak al itak višji. (Dangler pa tut).
Bolj bojo problem kaki barvasti fedri in amortizerji.
Ampak če bo avto na serijski višini, oziroma ne bo v kevdru ali 2 metra visoko, sem ziher da ne bo prav načrtno palamudil. Rečeš da ma avto 300k da itak so nadomestki noter da je original že vse preplozal. OB je pa itak al itak višji. (Dangler pa tut).
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
pedders ma tudi v črni barvi amortizerje in fedre. Jaz imam take na avtu.
Tako da razen višine ni nič vidno.
Tako da razen višine ni nič vidno.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
@klemz
Sporoči kako bo, sam pomoje tud nimajo kej težit, pač si pobarval fedre na rdečo, who cares...
Sporoči kako bo, sam pomoje tud nimajo kej težit, pač si pobarval fedre na rdečo, who cares...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Huh fantje, boste mogl kdaj na tehnične v kranstrdam pridt
. Sej men se ni problem skregat tam, pa kakšno "lopato" vn začet vlečt. 
Mal sem ga zatemnil
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
To res nardi avto pa se bol hladno bo. Funfact, sm na danglu zadno sipo zatemniu pa se pozna ker ne sopa sonce direkt v konzervo.
Jaz mam tud zdaj prvič na avtu zatemnjene šipe (tovarniško na kiji), nisem si mislil kako razliko naredi mal folije ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ja super, upam da se bo res poznalo tudi pri temperaturi, še boljš pa je, ker se ne vidi šare v gepeku 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost