Ja jest včasih gledam nazaj na avtocesti, ti pa kokr češ...
Back in black Outback 07
Re: Back in black Outback 07
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
-
marxstrucko
- Novinec
- Prispevki: 9
- Kraj: Brežice
js bi takoj dal alcantara namesto ledra, če bi jih najdu sevedaLSlabe napisal/-a: ↑31. Januar 2022, 09:28Morem priznat, da tud men tale bež usnje/alcantara ne zgleda več tolk slabo, se ga je treba mal navadit zgleda![]()
So pa že mal znucani sedeži, ampak alcantara se da pošmerglat, usnje se pa mal pobarva, kjer je napokan. Bolj me moti strgana/podrsana armatura...
Zadnjič je brat rabil par kosov za njegovo prezi, pa kličem Karlija če ima kaj, pa itaq ima, pa me še vpraša, če še rabim kljuko, hehe super vzamem. Grem iskat čez dva dni vse skupaj, no danes sem imel pa končno cajt za montažo. Najprej sem nabavil še komplet orodja za čepe.
Potem pa akcija. Snet odbijač, luči, oba lonca in zaščito nad lonci, povezat štrom, pa kljuko pritegnit. Pol je še mal rezanja odbijača in vse skupaj nazaj sestavit. Fajn je, ker ni treba štroma notr vbkabino vlečt, ampak je vse "nadometno"
Vse skupaj je šlo lepo narazen in skupaj, razen vijakov od loncev, tam je pač flex mal zapel. Aja, pa 2 park senzorja zdaj ne pašeta več, je vse precej na knap tam zadaj. Pa tko ali tako mi grejo na živce, sej mam špegle
Park senzorji naprodaj
pa nosilec odbijača je zdaj viška, ker je bil na kljuki že zmontiran, podarim če kdo rabi, drugače gre v smeti.
[attachment=0]img_20220409_141022331.jpg[/attachment]
Potem pa akcija. Snet odbijač, luči, oba lonca in zaščito nad lonci, povezat štrom, pa kljuko pritegnit. Pol je še mal rezanja odbijača in vse skupaj nazaj sestavit. Fajn je, ker ni treba štroma notr vbkabino vlečt, ampak je vse "nadometno"
Vse skupaj je šlo lepo narazen in skupaj, razen vijakov od loncev, tam je pač flex mal zapel. Aja, pa 2 park senzorja zdaj ne pašeta več, je vse precej na knap tam zadaj. Pa tko ali tako mi grejo na živce, sej mam špegle
Park senzorji naprodaj
[attachment=0]img_20220409_141022331.jpg[/attachment]
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Vse je enkrat prvič, tako se je tudi meni danes zgodilo, da me je subi pustil na cesti... Kar naenkrat je ugasnil. Potem ustavim, dam v ler, vžge normalno, dam v d, naredim par metrov in spet crkne. Nekak sem ga spravil s ceste, vrgel iz postle mojo, da me je prišla iskat, pol pa z golfom na šiht
A se komu sanja kaj bi bilo? V leru laufa normalno, ko pa dam v prestavo pa kmalu crkne. To se je sicer ene 4x že zgodilo, ampak je vsakič potem delal naprej normalno, kot da ni nič. Nisem se pa spomnil zjutraj, da bi plin izklopil in probal samo na bencin.
A se komu sanja kaj bi bilo? V leru laufa normalno, ko pa dam v prestavo pa kmalu crkne. To se je sicer ene 4x že zgodilo, ampak je vsakič potem delal naprej normalno, kot da ni nič. Nisem se pa spomnil zjutraj, da bi plin izklopil in probal samo na bencin.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Na mojem je že tako, da iz bencina na plin preklopi šele, ko se avto začne premikat.
Če je na tvojem podobno, je možno, da je problem samo s plinom in crkne, ko poskusi preklopit...
Na plin je preklopil cca 2km preden je crknil...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Si probal preklopit samo na bencin?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sem napisal, da nisem, je bilo ob 5:30 prezgodaj za kaj dosti mislit
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdaj je bil pa zadnji servis na plinski napeljavi narejen?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pojma nimam. Odkar je pri meni, še ni bil (4 mesece)
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mogoče bo pa res kaj s plinom, po šihtu sem ga pripeljal domov, cca 4km in je bilo vse ok, samo na benz.
Ampak najprej dobi komplet novih zavor, linke in gumice stabilizatorjev, pa še preštrihane in poglihane 17ke z novimi radirkami.
Vmes se bomo ukvarjali s tem crkovanjem, verjetno ga bom kar do Dejana zapeljal v Tacen, pa naj najprej en orng servis naredi, pa bomo pol vidl če bo še kej jebal.
Ko bom z dopusta pa še velik servis, bombončki so že doma
Ampak najprej dobi komplet novih zavor, linke in gumice stabilizatorjev, pa še preštrihane in poglihane 17ke z novimi radirkami.
Vmes se bomo ukvarjali s tem crkovanjem, verjetno ga bom kar do Dejana zapeljal v Tacen, pa naj najprej en orng servis naredi, pa bomo pol vidl če bo še kej jebal.
Ko bom z dopusta pa še velik servis, bombončki so že doma
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ima tvoj avto vodno pumpo z enim priključkom? 127kW automatik ima namreč vodno pumpo z dvemi priključki.
A veš da ne vem, vem pa da nima 127kw 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov