Očitno.
K: "Vlečni vijak" za Outback
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: "Vlečni vijak" za Outback
hja, jest sm tud zanč gledal, kam bi ga spodaj še lahko zapel, ker tale ušes je hudo nepraktičen. pri montaži in demontaži je odbijač mimgrede opraskan.
sicer morem tud jest tist ušes zamenjat, sem ga tud zvil pri nekem reševanju...
To ti ga Lukc naredi za 10€...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ta štrcl je po moje malo predolg, pa ima preveliko ročico in po moje ne samo da se on skrivi, ampak po moje tudi v vezni steni dela kako štalo. Tako da jaz nebi za to zapenjal.
Vem da fori je imel spodaj po dve rinki spredaj in dve zadaj. Po moje bi se to dalo tudi narediti za na ostale modele, da bi imel malo večjo možnost cukanja, preden kaj pokriviš ali razsuješ.
Vem da fori je imel spodaj po dve rinki spredaj in dve zadaj. Po moje bi se to dalo tudi narediti za na ostale modele, da bi imel malo večjo možnost cukanja, preden kaj pokriviš ali razsuješ.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
po vsem prebranem in po moji miselnosti o obremenitvah je to vijak za premik vozila,
poškodovanega ali nevoznega iz prometa.
poškodovanega ali nevoznega iz prometa.
Ja, v tem primeru je tale vijak več kot dovolj. Ampak sej veš, da Subarujevci zmeri v drek rinemo
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
ja forester ima, na outbacku/legacy se nisem nasel.nebivedu napisal/-a: ↑21. Januar 2022, 15:02Ta štrcl je po moje malo predolg, pa ima preveliko ročico in po moje ne samo da se on skrivi, ampak po moje tudi v vezni steni dela kako štalo. Tako da jaz nebi za to zapenjal.
ja, predolg je, ampak ni drugega.
Outback ima luknje, kamor zapneš gurtno. Po moje se tam lahko privijači rinka, pa bo veliko bolje, kot ta štrclj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost