Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Malo se nagibam, da bi v krajši prihodnosti vzel nekaj temu podobnega v skrbništvo...mal mi je kislo da je to kao "budget low-cost racecar" za vsak žep, a hkrati je cena ista kot za STijko...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Skupnega imata res bolj malo razen cene 
Ja, saj ravno to....4x4 turbo proti rwd N/A. Mislm, wtf
OK vsaj menjalnik ima BRZ kolikor toliko vzdržljiv...Ker itak bi bil plan dat na BRZ-jko še kako pomagalo dihanja 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Za isti denar je verjetno še kakšnih 10 let starostne razlike?
Včeraj me je na šihtu takale smrekica presenetila
Hvala Calvo!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
A imajo kateri EU / Slo Subaru modeli po kotu nastavljive vzglavnike?
Tole (od 50s naprej):
Tole (od 50s naprej):
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Moj ima ta sistem.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Moj 2011 letnik že ima to.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Bi se vama dalo zmerit razdaljo med štangicama (center - center) in premer štangic?
Pri meni je razdalja 150 mm, premer pa 12 mm: https://foto.slovenija.net/photos/Danci ... 220711.jpg
110mm, pa 12mm premer
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A je kdo na forumu, da bi rental imprezo za poroko. Cca 3 ure, čim bolj glasna, plave barve. Šofer je komot lastnik, jaz pa priča pa potnika. 14.8.2022

What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Petra upras bo zih za 
Pozdravljeni,
Potrebujem mnenje glede delovanja lambda sonde - avto mi, odkar sem ga kupil v oktobru 2021 pije 1.5l več kot pijejo avtomobili istega tipa in motorja. Pri hladnem motorju predvsem v mrazu pa predvsem pri stanju na semaforju močneje kadi (dim je bel), in je pri speljevanju zelo gost. Kasneje ko se avto ogreje tega kajenja ni več, razen občasno za kakšno sekundo ko EGR ventil spusti rekuperacijo.
Torque na OBD2 protokolu mi kaže voltažo 1.0V pri prostem teku (ne pade) ter 1.2V - 1.3V pri vožnji, s tem, da ko spustim gas se celo dvigne do 1.6V.
Dim ni črn, vode in olja tudi ne zmanjkuje.
Sumim, da lambda sonda ne deluje prav. Zanima me, ali bi lahko šlo še za kaj drugega in ali lahko preden sondo zamenjam izvedem še kak drug test da se prepričam?
Motor 2.2 d4d Toyota.
Hvala za nasvete.
Potrebujem mnenje glede delovanja lambda sonde - avto mi, odkar sem ga kupil v oktobru 2021 pije 1.5l več kot pijejo avtomobili istega tipa in motorja. Pri hladnem motorju predvsem v mrazu pa predvsem pri stanju na semaforju močneje kadi (dim je bel), in je pri speljevanju zelo gost. Kasneje ko se avto ogreje tega kajenja ni več, razen občasno za kakšno sekundo ko EGR ventil spusti rekuperacijo.
Torque na OBD2 protokolu mi kaže voltažo 1.0V pri prostem teku (ne pade) ter 1.2V - 1.3V pri vožnji, s tem, da ko spustim gas se celo dvigne do 1.6V.
Dim ni črn, vode in olja tudi ne zmanjkuje.
Sumim, da lambda sonda ne deluje prav. Zanima me, ali bi lahko šlo še za kaj drugega in ali lahko preden sondo zamenjam izvedem še kak drug test da se prepričam?
Motor 2.2 d4d Toyota.
Hvala za nasvete.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ali imaš v Torque-u na voljo tudi 'fuel trim' (STFT - short term fuel trim in LTFT - long term fuel trim)?
Načeloma bi rekel, da pri dizlih lambda nima tako odločilne vloge kot pri bencinskih motorjih...
Načeloma bi rekel, da pri dizlih lambda nima tako odločilne vloge kot pri bencinskih motorjih...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost