Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
Eh, Ciril ... če bi za 10% počasnej govoru, bi bilo čist OK. Tko se pa človek počuti, ko da streljajo nanj.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ah aleks, star si. 
Sam se mi zdi k da bi mu že mal pod kožo zlezl subaru ji 
A pri tej blagovni znamki so še vedno težave s petimi vrati?
Pri mojemu foresterju letnik 2009 se to dogaja in za težavo obsojam šasijo (torzija)-parkiran na neravnem terenu.
Se pa zgodi na dvorišču na ravnem ,da se tudi kdaj zapre na prvo stopnjo,
Za ta primer sem obsojal kleparje v zgodovini ne mojega lastništva,fuge so pa v mejah normale.
Pri mojemu foresterju letnik 2009 se to dogaja in za težavo obsojam šasijo (torzija)-parkiran na neravnem terenu.
Se pa zgodi na dvorišču na ravnem ,da se tudi kdaj zapre na prvo stopnjo,
Za ta primer sem obsojal kleparje v zgodovini ne mojega lastništva,fuge so pa v mejah normale.
Xv-ji imajo res lahko zadnjo havbo. Pomoje nima 10kg skupaj s šipo. Je pa zadnja havba iz aluminja, cela.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja vem. Sem svojega bivšega outbacka razstavil. Ampak vseeno so tista vrata vsaj 2x težja od XV-jevih. Pa jih je kr konkretno več kot XV-jevih.
Še spojler na XV-ju ni plastičen, ampak je aluminij tako zakrivljen, da zgleda kot spojler. Pa čist tenek. Po moje če bi s prsti orenk not prtisnu bi udrtino naredu.
Še spojler na XV-ju ni plastičen, ampak je aluminij tako zakrivljen, da zgleda kot spojler. Pa čist tenek. Po moje če bi s prsti orenk not prtisnu bi udrtino naredu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pol to ni glih nujno dobro 
Sej ostal pleh je v redu, samo zadnja havba je pa res bolj švoh.
Ja sam je teska k pra**a, vem k je odpizdl en amortizer, k je bil predelan.
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Nekateri ga sicer ne marajo, vednar jaz sem vesel, da mam z njim priložnost vidit v črevesje AUDI-ja...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost