Tokrat Fory plinaš
Re: Tokrat Fory plinaš
Imam zdaj en par teh končnikov na zalogi, če kdo rabi, prodam za 2 six packa 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Avto bo mogoče naprodaj čez kak mesec ali 2...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ker mi že nekaj časa trese volan med bremzanjem, sem si končno vzel mal časa in snel diske in jih odnesel lokalnem drejarju, da jih pogliha. Desna stran je zgledala ok, na levi sem moral pa čeljust stolčt fol z diska, mi je bilo takoj jasno, da bo treba še nove bate in gumice. Dobr da mam zdej 2 avta viška, k je fory nepremičnina za par dni
Je bilo pa že parkrat šraufano tole, na desni strani en vijak na 12mm nastavek, drugi na 14, na levi spet en na 13, pa en 14, pa različna bata v isti čeljusti
Še par slikc...
Ploščice: nove, desna, leva Podrejani diski, včeraj jih je mal dež dobil
Pa še bati, un zadaj je od yamahe xt 600
Menjal bom pa komplet levo in desno.
Napišem še ceno, ko dobim robo...
Je bilo pa že parkrat šraufano tole, na desni strani en vijak na 12mm nastavek, drugi na 14, na levi spet en na 13, pa en 14, pa različna bata v isti čeljusti
Še par slikc...
Ploščice: nove, desna, leva Podrejani diski, včeraj jih je mal dež dobil
Napišem še ceno, ko dobim robo...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Si dobro očistil naležno površino med pestom in diskom? Dobro je tudi malo namazat z bakreno mastjo.
ignorance is bliss
Disk je itak čist na free, tko da tam nimaš kaj mazat... Feltna ga drži na mestu.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če je na naležni površini pesto/disk rja, bo slej kot prej spet treslo, ali brundalo med zaviranjem.
Kolega je kupoval diske, pa dražje pa dražje pa vmes je še nove diske drejal pa kaj ti vem kaj vse.., pa se kar ni losal vibriranja. Treslo ko budala, sploh na avtocesti.
Nato je končno šel do pravega mojstra, ki je opazil kup rje na pestu kjer disk nalega. Je to pobrusil namazal z bakreno sestavil skupaj nazaj s starim "tresočim" diskom pa stvar še danes ne trese pa je od tega pomoje že 3 leta
Kolega je kupoval diske, pa dražje pa dražje pa vmes je še nove diske drejal pa kaj ti vem kaj vse.., pa se kar ni losal vibriranja. Treslo ko budala, sploh na avtocesti.
Nato je končno šel do pravega mojstra, ki je opazil kup rje na pestu kjer disk nalega. Je to pobrusil namazal z bakreno sestavil skupaj nazaj s starim "tresočim" diskom pa stvar še danes ne trese pa je od tega pomoje že 3 leta
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Aha, ok ja, hvala. Bom jutr preveril kakšno je stanje tam zadaj, ampak se mi zdi da ni tko hudo

Sem te narobe zastopu
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če pa cvilijo zavore potem pa namažeš med diskom in ploščicami. Garantirana tišina. Do velikega poka
ignorance is bliss
Ja to jaz kar diske fejst namažem, da ne zarjavijo 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sestavljanka nazaj na avtu, jutri še odluftam in sprobam.
Matr, sem že pozabu kolk je jeba te proti-prašne gumice skupaj z bati upasat v čeljust
Vse skupi je na novo podmazano, tko da so zdaj komplet bremze za novih 50kkm
Roba na ponku
Spucano z...
Čeljust sestavljena
Pa še račun
Matr, sem že pozabu kolk je jeba te proti-prašne gumice skupaj z bati upasat v čeljust
Roba na ponku
Spucano z...
Čeljust sestavljena
Pa še račun
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kljub izjemnemu številu zainteresiranih kupcev (not) je avto spet v lokalni garaži, razlog je pa odpadli del na zadnjem koncu avspuha, logično, če se šofer redi, mora pa avto mal hujšati, pa še hitreje se zavrti, vsaj zdi se tako...
Ker je bilo to zjutraj ob 5:45, sem si pomagal s telefonom mal posvetiti, pol ga odložim na streho (pametnjakovič jest) in pridem na šiht 10min kasneje, pa gruntam kje mam telefon... Sem ga sicer najdi po šihtu, ampak je za v smeti...
PS, ugodno prodam xiaomi mi8 s polomljenimi ekranom, zadnji del z baterijo in kamerami je ok
izklicna cena 1pivo 
Ker je bilo to zjutraj ob 5:45, sem si pomagal s telefonom mal posvetiti, pol ga odložim na streho (pametnjakovič jest) in pridem na šiht 10min kasneje, pa gruntam kje mam telefon... Sem ga sicer najdi po šihtu, ampak je za v smeti...
PS, ugodno prodam xiaomi mi8 s polomljenimi ekranom, zadnji del z baterijo in kamerami je ok
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jaz sem tudi te dni na rezervnem telefonu, stari pa se po kopanju občasno celo vžge, in takrat izkoristim da slike dol skopiram, čeprav je 1/4 ekrana neosvetljenega 
ulefone armor serija, pa ni teh problemov. brez problemov snemaš filmčke meter in pol pod gladino v slani vodi (sprobano v živo), po tleh je padel že milijonkrat, orehe smo tudi že trli z ekranom,....:
https://www.gizchina.com/2019/12/05/ule ... est-video/.
https://www.gizchina.com/2019/12/05/ule ... est-video/.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Meni je padel direkt na kamere na ekranu (oz pod ekranom) tam je steklo najtanjše in nima podloge, pa je počilo...nato je tam notri natekla voda in začelo je odklapljat zvočnike, face-recognition, del enkrana...
Pa sem mel še pancerglas gor pa debel gumijast ovitek, vendar je padlo direkt tam na nek hrapav beton kjer je steklo najtanjše. Mu ne zamerim. Je pa tudi meni drugače padel telefon dol 500x pa tamala ga vsaj 2x na dan kam butne ali na tla spusti.
Pa sem mel še pancerglas gor pa debel gumijast ovitek, vendar je padlo direkt tam na nek hrapav beton kjer je steklo najtanjše. Mu ne zamerim. Je pa tudi meni drugače padel telefon dol 500x pa tamala ga vsaj 2x na dan kam butne ali na tla spusti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov