Oldi 1987 Golf II dizel
Re: Oldi 1987 Golf II dizel
A avtoradia ni imel nikoli namontiranega, ker vidim da je še blenda gor?
ignorance is bliss
Pomoje da ne, pa tud jaz ga ne bom, sem reku da vse ostane stock. Za na kako daljšo furo bo pa JBL čist ok.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Danes je bil na obisku komisar od SVAMZ, poslikal avto, izpolnil par papirjev, jaz pa odkartal 260 evrov. Zdaj pa čakat cca. 3 tedne na papirje, potem pa registrirat 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Bombončki
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kakšne cene so res smešne, jih pripišem ko bo končano.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Stara in nova vodna pumpa. Skrajni cajt za zamenjavo, saj je stara že malo ribala...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
To verjetno lih ne, ampak pri 193kkm, kot piše v servisni, 100% ni bila zamenjana, prav tako jermen.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tolk o pooblaščenih servisih. Pač prejšnji lastnik je bil star 89 let ob velikem servisu, in itaq so ga nategnil za enih 600 eur 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Dobro, da še ni preskočil. Pooblaščeni servis, kao zaupaš da bo vse pošteno, pol pa filter obrišejo do čistega, dajo neoriginalne dele, cena pa original
ignorance is bliss
Tole s filtrom sem še jaz enkrat doživel pri Kržiču. Atu je treba pod prste gledat.
Pa še marsikdo kje drugje, en "mehanik" mi je enkrat celo povedal, da drugač se pač ne da zaslužit...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mogoče se pa da zaslužit z poštenim delom, dobrimi referencami zadovoljnih strank in rabatom na materijalu. Če "majstr" ni pohlepen lenuh, se da tud čist lepo shajat. Sej nateguni kmalu samo še delavnico pometajo pa ključe brišejo. Dobra reklama se hitro širi, slaba pa še hitreje
ignorance is bliss
Še nisem videl mehanične delavnice, ali prav zanič ali samo šalabajzerske, da bi bilo to res. Prav v vsaki pri nas maš čakalno dobo da sploh prideš na vrsto. Sploh pri šmirarjih ("hitri servis"). Mene taki ne vidjo, ampak pridejo drugi. Ko sem enkrat peljal LCja na menjavo oja in filtra v eno tako delavnico, jim je avto (šlampasto podložen) zdrsnil na škarjastem dvigalu in padel direk na zavesico (plastika). Počilo je ko satan. Dali so 5 eur popusta ... 15 je pa koštalo povarit pri plastičarju zavesico nazaj v formo. Mene sicer niso več vidli, delavnica pa še vedno dela, pa je že več kot 10 let kar se je zgodilo (poleg Kop-car na Kajuhovi, imajo še vulkanizerstvo). Tolk o tem.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov