Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Virus je pa tko najbrž izmišljen, a? Kolone kamionov, ki so lan odvažale mrtve po Italiji, so dostavljali pa makarone v resnici ... To dej še mal na fejsbuk, tuki ne bo dovolj sledilcev. Tam boš našel cel kup vokijev in antivaxerjev, te bojo veseli, in tvojega uradnega pričevanja. Iz privat laboratorija.
V eni sapi govoriš, da je 3/4 ceplenih moralo na bolniško, v drugi pa da po dveh dozah niso našli protiteles? Mislm, svašta. Jaz sem dobil eno dozo, pred dvemi meseci, zdaj zarad takih bedakov ne morem dobit druge doze.
V eni sapi govoriš, da je 3/4 ceplenih moralo na bolniško, v drugi pa da po dveh dozah niso našli protiteles? Mislm, svašta. Jaz sem dobil eno dozo, pred dvemi meseci, zdaj zarad takih bedakov ne morem dobit druge doze.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Dam glas, da admini kenslajo vse debate s koronito in politiko. A ni ze dost tega lapanja vsepovsod okol?
4 tedne po drugem cepljenju z AZ je učiteljica od tamale hudo zbolela. Okužila se je s korono, ki jo je en izmed otrok orinesel v šolo. po dveh tednih še vedno ne vedo, al bo sploh nazaj prišla učiti. Tolk o kvaliteti AZ.
Lahko pobrišemo, ampak je tudi kar nekaj dobrih informacij vmes.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To že skoz govorimo. Tud Fajzerjevo cepivo te ne obvaruje okužbe, tega noben ne zanika. Pa so pol Izraela pocepl s Fajzerjem, in odprl vse dejavnosti, da lahko ljudje spet normalno delajo. Čeprav sem tud bral neko kvazi fejsbukovsko oceno, da je to cepivo nekje sam 35%-no uspešno po zaščiti, in da naj ne bi bilo nič posebno boljše od AZ cepiva. V glavnem, ne glede na odstotek zaščite jim je reprodukcijsko število okužb padlo dovolj nizko, da funkcionirajo. OK, še vedno nosijo maske, kot smo rekli, cepivo nas nujno ne obvaruje okužbe, jih pa nimajo več prav velik po bolnišnicah in tud ne po krstah.
Da se vse dejavnosti vrnejo v normalo je pa ja koristno, a ne. A si ti zdej kej boljši? Pri nas doma je zdej še Stanka zbolela. (ne covid). Nek hud prehlad zdej razsaja po Domžalah, zgleda. Viki, ki je zbolela prejšnji teden stanuje tam, Stanka pa dela v Domžalah.
Ena čist nepovezana: V službi so mi dal logitechovo tipkovnico QWERTY, ki ima yzčšž in ostale posebne znake (kot vse kaže) na tipkovnico narisane z voščenkami, al kaj, ne vem. V glavnem od tipkanja so se večinoma že zbrisale (razen đ in ć, tedve sta še v redu), slepo pa ne obvladam. A obstaja kakšen kit kakovostnih nalepk za naše QWERTZ tipkovnice? Tud kupm, sam da spet vidim kje je kaj. Sej vem da tipkovnica ni nič vredna, tipke ma kot ZX Spektrum. Aampak se pogosto motim, ker gledam ko tipkam. Da najdem ? moram včas trikrat probat ...
Zadnjič spremenil aleks, dne 14. April 2021, 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Bom malo pogledal, če imam še kakšnega doma.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Vemo, da te cepivo ne odreši okužbe, naj bi te pa vsaj bolnišnice obvarovalo (potek bolezni naj bi bil mil). A ni tako?
Poanta je ve tem, da je kljub dvema odmerkoma AZ, potek bolezni izredno hud.
Glede nalepk za tikovnico: Ja sej, bi bilo fajn. Osebno sem bil mnenja da smo z nalepkami čez QWERTY opravili že nekje leta 1995. Očitno sem bil v hudi zmoti.
Zadnjič spremenil aleks, dne 14. April 2021, 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Po mojem ni samo od cepiva odvisno. Nekaj tudi od imunskega sistema posameznika. Cepivo, sploh m-RNA, je samo "navodilo" za ukrepanje imunskega sistema. Če pa sistem ne deluje dovolj učinkovito, pa še tako dobro navodilo ne pomaga (okej, zelo poenostavljeno, vem).
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Dobijo se pri https://www.techtrade.si/nalepke-za-tipkovnice, o kvaliteti pa težko kaj rečem...
Ja točno to rabim, in to bele znake. Nisem vedel, da to še delajo sploh ...
sej AZ ni mrna cepivo, ampak klasičnoaleks napisal/-a: ↑14. April 2021, 12:50Po mojem ni samo od cepiva odvisno. Nekaj tudi od imunskega sistema posameznika. Cepivo, sploh m-RNA, je samo "navodilo" za ukrepanje imunskega sistema. Če pa sistem ne deluje dovolj učinkovito, pa še tako dobro navodilo ne pomaga (okej, zelo poenostavljeno, vem).
Ni ravno klasično, je vseeno bolj komplicirano. Vzamejo adenovirus iz šimpanza in njegov rnk zamenjajo s covidovim. To je vektorsko cepivo, nosilni adenovirus, dobro preizkušen, je vektor.
Klasično cepivo je pa oslabljena verzija pravega virusa. To imajo Kitajci. Slabitev izvedejo ponavadi z obsevanjem, s čimer naj bi dosegli virusno neaktivnost.
Klasično cepivo je pa oslabljena verzija pravega virusa. To imajo Kitajci. Slabitev izvedejo ponavadi z obsevanjem, s čimer naj bi dosegli virusno neaktivnost.
Se popolnoma strinjam z tabo...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Tudi moj podpis pristavim, da se nekaj ukrene s tem črevam, ki tudi za v peskovnik niso...
ignorance is bliss
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov