Da nam iz tičev ratajo PTIČI? Hahaha ...
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
jaz živim že 20 let skoraj brez tablet. najhujša tableta ki jo vzamem je aspirin s c vitaminom (500mg), ampak to ko res ne morem več zdržat, drugega nič. moj imunski sistem je perfekten. ce nebi bil, me nebi bilo vec.
zakaj bi mu pomagal proti prehladu? gripa je name imela hujši učinek kot korona. pri koroni me bolijo samo noge in glava pa nekje 37 mam vročine. nazadnje februarja lansko leto se pa po gripi 2 tedna nisem mogel sestavit, ob tem da sem prve tri dni prespal s 41 vročine.
razumem da se cepiji ogroženi. (sladkorna, starost,...). ampak zakaj tudi tisti z zdravim imunskim sistemom, ki jim korona ne predstavlja nevarnosti.
nekako tako kot bi rekel v avtomobilskih nesrečah se ubije 100 ljudi na leto, dajmo vsem voznikom kazen 500€, da bo manj nesreč.
zakaj bi mu pomagal proti prehladu? gripa je name imela hujši učinek kot korona. pri koroni me bolijo samo noge in glava pa nekje 37 mam vročine. nazadnje februarja lansko leto se pa po gripi 2 tedna nisem mogel sestavit, ob tem da sem prve tri dni prespal s 41 vročine.
razumem da se cepiji ogroženi. (sladkorna, starost,...). ampak zakaj tudi tisti z zdravim imunskim sistemom, ki jim korona ne predstavlja nevarnosti.
nekako tako kot bi rekel v avtomobilskih nesrečah se ubije 100 ljudi na leto, dajmo vsem voznikom kazen 500€, da bo manj nesreč.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sem programiral, nisem prav dober, bugov miljon (zato najbrž tud ne delam za farmacevte, ampak za kanalizacijo/smeti). Sem tudi zihr zaenkrat, da not ni buga. Letno v Sloveniji škripne 350 ljudi na miljon od alkohola. Od cepiv m-RNA proti covidu zeankrat globalno okrog 3 na miljon. Dokler pijem gin tonike, kako pivce, single malte in Shudrovo frankinjo (tole zadnje redko,pa zato takrat z veseljem), sem s cepljenjem še vedno varni strani, po mojem.nebivedu napisal/-a: ↑07. April 2021, 15:26leks si kdaj programiral? kaj pomembnega? si delal kake napake? buge?
trenutno smo šele nekje 10 let pri razvoju mrna zadev na človeku. šele začeli smo s programiranjem mrna. si siguren da ni kakega buga vmes. gates jih je imel v windowsih kr dost, eni se vlečejo že 15 let, pa je testerjev na milijone, tukaj pa par tisoč.
res misliš da tukaj ne more biti nobenega buga v kodi?
Jaz vsak dan dve vrsti tablet in vsak teden eno injekcijo. Ene tablete in injekcija me varujejo pred tem, da oslepim, da mi ne sgnijejo noge, da ne padem v hiper sladkorni šok, druga tableta me pa varuje pred tem da se mi ne sesedejo žile od pritiska. Zdravila niso bavbav, nobene od teh bolezni skoraj ne začutiš, dokler nisi tik pred finišem.
Ne nit tko. Moraš pa obvezno kupit varnostni pas, ABS in kajvemkajše z novim avtom ... Manj mrtvih.
Zadnjič spremenil aleks, dne 07. April 2021, 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kok si pa uspel zbolet, če imaš perfektn imunski sistem?nebivedu napisal/-a: ↑07. April 2021, 15:31jaz živim že 20 let skoraj brez tablet. najhujša tableta ki jo vzamem je aspirin s c vitaminom (500mg), ampak to ko res ne morem več zdržat, drugega nič. moj imunski sistem je perfekten. ce nebi bil, me nebi bilo vec.
Tale "prehlad" je pobil in še pobija precej več ljudi kot pa povprečna gripa (ki tudi ni zmer enaka), marsikdo, vključno s tabo, ima srečo, da ima blag potek bolezni, tisti, ki pristanejo v bolnici, po možnosti še na respiratorju, imajo najbrž drugačno mnenje.
Sej imaš izbiro, lahko se cepiš, če nočeš zbolet (in s tem tudi zmanjšat število novih sevov) in zelo verjetno okužit še ljudi s katerimi si v stiku, če nočeš pač ne. Se pa na zaradi možnosti izbire ne bomo znebil tega sranja še dolgo časa.
Res, le zakaj imamo omejitve hitrosti in prepovedano vožnjo pod vplivom alkohola in opojnih substanc, če imajo pa avtomobili zračne blazine?
"Samo" proti KME? Proti boreliozi pa ne?
Nebivedu, dej tole prestav v ustrezno temo.
To me služba cepi, za KME, HEP in TET. Ker lazim po hosti na barju, šlatam smeti in brodim po gnojšnjici. Borelioza pa ne ... najbrž predrago, oziroma ne deluje dobro (vsaj Lymerix ni). Lymerix je delno propadel ravno zarad antivaxerjev, res pa je bil tudi mal švoh. 2024 pride na trg francosko cepivo prot 6 vrstam borelioze. Mogoče takrat.
Zadnjič spremenil aleks, dne 07. April 2021, 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
pa ravno od tebe bi pričakoval, da veš kako imunski sistem deluje.
moraš dobiti vase virus, da se imunski sistem lahko nauči. je pa okol 15 otrok zbolelo v razredu od tamale, pa še cepljena učiteljica. tako da je bilo malo možnosti da jaz nebi. sicer po pcr sem še vedno negativen, ampak po simptomih pa vem da sem bolan.
poanta je da če se ne bom ali cepil ali prebolel ne bom mogel povsod hoditi naokoli. to je pač cena za nas bedake, ki upoštevamo pravila. če jih nebi upošteval in se valjal povsod okoli in bi že zdavnaj prebolel, bi sedaj brez problemov bluzil po islandiji. tako pa še na primorsko ne smem.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
BackWood jp mamo kr povno snega. Se zmeraj ga je ene 10cm
Pa ravno virusa vase ne rabiš, če si cepljen. Cepivo "nauči" imunski sistem obrambe, še preden pride do prave okužbe. Če si negativen, skoraj gotvo nisi bil okužen za čas testa, test najde koščke dednine virusa, če bi bil res prisoten. Razen če je bil test pokvarjen. Dednino virusa zazna test še tedne po okužbi. Če bi se res okužil in zbolel, bi lahko ali prebolel brez hudih posledic, ali pač visel na respiratorju. Srečke za tak loto jaz raje ne kupim.
Govorimo o tem, če nisi cepljen.aleks napisal/-a: ↑07. April 2021, 16:23Pa ravno virusa vase ne rabiš, če si cepljen. Cepivo "nauči" imunski sistem obrambe, še preden pride do prave okužbe. Če si negativen, skoraj gotvo nisi bil okužen za čas testa, test najde koščke dednine virusa, če bi bil res prisoten. Razen če je bil test pokvarjen. Dednino virusa zazna test še tedne po okužbi. Če bi se res okužil in zbolel, bi lahko ali prebolel brez hudih posledic, ali pač visel na respiratorju. Srečke za tak loto jaz raje ne kupim.
Tamala je zbolela prejšnji teden. V soboto sem bil prvič testiran in negativen. Bolijo me noge in glava že od nedelje, včeraj sem dobil še vročino. Pa sem bil včeraj ponovno na testu in spet negativen.
Tako da je dohratca rekla, da bom šel v petek na ponovno testiranje. Mogoče imam pa samo gripo. Simptomi so podobni.
Mislim, da vsaj prbližno vem, kako funkcionira, me pa zanima tvoja definicja perfektnega imuskega sistemanebivedu napisal/-a: ↑07. April 2021, 16:10pa ravno od tebe bi pričakoval, da veš kako imunski sistem deluje.![]()
moraš dobiti vase virus, da se imunski sistem lahko nauči. je pa okol 15 otrok zbolelo v razredu od tamale, pa še cepljena učiteljica. tako da je bilo malo možnosti da jaz nebi. sicer po pcr sem še vedno negativen, ampak po simptomih pa vem da sem bolan.
poanta je da če se ne bom ali cepil ali prebolel ne bom mogel povsod hoditi naokoli. to je pač cena za nas bedake, ki upoštevamo pravila. če jih nebi upošteval in se valjal povsod okoli in bi že zdavnaj prebolel, bi sedaj brez problemov bluzil po islandiji. tako pa še na primorsko ne smem.
Samo bedaki še pričakujejo da je in bo svet s korono v polnem razmahu enak, kot je bil brez.
Dober imunski sistem - da razen lanskega februarja, ko je tamala iz šole prinesla gripo, zadnjih 15 let nisem bil bolan. Mogoče kak dan nahoden, kdaj me je grlo bolelo (bolj peklo kot bolelo), pa mogoče kak dan vročine, drugače pa nič. Ampak kompletno nič. Na bolniški sem v vsem tem času bil mogoče dvakrat, pa še to zato, ker sem bil mal nahoden, pa se mi ni dal delat in sem zdravnici rekel, da mi da bolniško, da se bom malo spočil od službe.
Pa je tamala bila recimo stalno bolana, cel prvi razred, ker ni hodila v vrtec, pa je potem morala "nadoknadit" v šoli, in od nje nisem nikoli nič dobil, kljub temu da je recimo celo noč spala na meni, ko sem jo držal, da je bil v takem položaju, da je čimmanj kašljala. Edino gripa me je položila, ko jo je prinesla domov.
Pa je tamala bila recimo stalno bolana, cel prvi razred, ker ni hodila v vrtec, pa je potem morala "nadoknadit" v šoli, in od nje nisem nikoli nič dobil, kljub temu da je recimo celo noč spala na meni, ko sem jo držal, da je bil v takem položaju, da je čimmanj kašljala. Edino gripa me je položila, ko jo je prinesla domov.
Čestitam, imaš dober imunski sistem. Perfekten imunski sistem je pa bolj ali manj mit.
Kar se pa korone tiče (no, ni to značilno samo za korono) pa niti ni zaželjeno, da imaš premočan odziv imunskega sistema, ker te lahko ubije, namesto, da te pozdravi.
Kar se pa korone tiče (no, ni to značilno samo za korono) pa niti ni zaželjeno, da imaš premočan odziv imunskega sistema, ker te lahko ubije, namesto, da te pozdravi.
Zadnjič spremenil strumf666, dne 07. April 2021, 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Še zadnji neokuženi forum treba zasmetit s to corono...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov