Forester 2.0 X (2008)
Re: Forester 2.0 X (2008)
Je že kdo izvajal kak diff lock na MT foresterju 2.0?
430 dolarjev je 100% zapora.
https://www.torqmasters.com/torq_locker ... _five_bolt
https://www.torqmasters.com/torq_locker ... _five_bolt
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
a je to kakšna posebna znanost zmontirat?
A je to že kdo sploh probal?
A je to že kdo sploh probal?
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
Tukaj so testirali:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
bost, boš naročil? Če boš šel naročat povej, bi jo še jaz, da bo samo ena poštnina, pa si jo deliva.
Rabim drog stabilizatorja (linke) za spredaj in zadaj (Forester SG 2007). Svoje sem odstranil (porezal ker ni šlo drugače), za na tehničnega pa jih vseeno rabim 
Ima kdo kaj "starega" za kak 6-pack, bo kdo naročal kaj iz revervnideli24 ipd, se z veseljem pridružim.
Rabim itak samo za tehničnega, ker vozim brez...
Ima kdo kaj "starega" za kak 6-pack, bo kdo naročal kaj iz revervnideli24 ipd, se z veseljem pridružim.
Rabim itak samo za tehničnega, ker vozim brez...
Stabilizatorji niso pogoj za tehničnega. Cel stabilizator lahko odstraniš, pa na tehničnem sploh videl ne bo, da ga ni.
Na outbacku ni bilo nobenega stabilizatorja, pa ni nikol rekel, da kaj manjka, ker sploh ni videl.
Na outbacku ni bilo nobenega stabilizatorja, pa ni nikol rekel, da kaj manjka, ker sploh ni videl.
to sem bral ja,.. samo že če imaš luft v stabilizatorju, te zvrže, če ga nimaš (in opazi) bo enako (z dodatnimi pripombami) 
Jst sem na crvju brez zadnjega. Nikoli pripomb ceprav so usesa na spodnjih rokah.
pa spredi?
Ajde da probamo
Ajde da probamo
Zadi brez ze 2 leti. Sem se vozil tudi ze enim kolesom v zraku cez ovinke. Spredi imam pa daljse stangce. Sem pa razmislu, da bi jih odstranu.
Jaz sem vse odstranil. Moraš pa vedet, da ko daš vse stran, to ni več avto za noret. Ne moreš več 120 v krožnega priletet (še vedno pa lahko 70), na ravni avtocesti je pa tako ali tako vseeno. Na terenu se pa pozna, ker je vsako kolo potem neodvisno in se veliko lepše pelje brez stabilizatorjev.
furam nekaj mescev brez vseh linkov (samo štange so not ostale) in sem navdušen kako lepše gre čez teren (primerjal sem z istimi potmi) in čel luže. v krožnega 2, 3 kroge gre še vedno 70 (80?) več mi ni treba. tudi z losovim testom se nisem prevrnil. je žal samo čas tehničnega... morda rajši dam gor in odmontiram, kot potem da v 5 dneh norim in iscem linke... in jih kupim 3x dražje...
Mene je vrgu na tehničnem, ker nisem imel stabilizatorja zadaj gor 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov