Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Mam čist nove gume pa se zmer v dvomih da bi šlo. Z outbackom sm lih do kamnoloma pršu sam so ble slabe gume
nene, spatulo pa včas prste. kdo še dons akvarele slika ... sicer tudi ne vem zakaj slikar ne bi smel s fotoaparatom slikat, napredek je šel naprej.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Mal bolj na šus gre vse pa avto je bolj živčen ker je malce trše vse ja...pospeški so dost podobni kot na asfaltu če res ni preveč spolzka podlaga in hitro gre kar 100 in več an uro pred ovinkom
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
A hoče skos na počez it zadek, sploh navzdol? To se dogaja pri WRX-i in me je kar strah ko se moja vozi z njo po snegu. Ker je z avtom skos nek del, skos je treba z volanom popravljat
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Ja pa kaj še
To je moška stvar. ona me tako ali tako ne razume kje je poanta it se pošrek furat v sneg 
Je v SSKJU kaj prepovedanega pri tem načinu rabe...
Zdi se smiselno ampak, da bi se zarad tega obremenjeval "vedno".
Mene žena samo pogleda in se ne rabiva niti pogovarjat pa veva kako stvari potekajo in pač posesam, likam, perem
Sploh nisem opazil tega spodaj. Pa malo pozno odgovarjam.
Pri nas sem malo po snegu norel, pa sprobaval, kako gre v klanec in dol s klanca.
V bistvu nimam občutka, da bi bil zadnji del prav lahek, ampak to je verjetno, ker imam v prtljažniku skos stvari. Poden v prtljažniku sem povišal za okoli 14cm in gor dal eno bosanko, da lahko kej težjega naložim v prtljažnik, ker tista plastična pretenka plata bl ko ne ne zdrži več kot 5 vreč peska. Pod to bosanko sem pa dobil zdej kr veliko prostora, ker je postavljena skor 14cm višje, pa sem notri nametal dost robe.
Dvigalko sem dal hidravlično, kompresor sem dal svoj (ene 4x večji in močnejši od tistega, ki je zraven), injekcije (če gumo zluknjam), par vezic, silver tape, nekaj relejev, spojke za žice, izolir, nekaj žice,.... Pol pa še 2 gurtne in 2 škobca, lopata, sekirca, kovček z orodjem, gasilni aparat,.... Se nabere.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jest kakšno dobro južno skuham pa je vse ok
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
BackW00d napisal/-a: ↑04. December 2020, 10:06A hoče skos na počez it zadek, sploh navzdol? To se dogaja pri WRX-i in me je kar strah ko se moja vozi z njo po snegu. Ker je z avtom skos nek del, skos je treba z volanom popravljatSicer je to dobrodošlo če pač znaš korekcije delat, če ne je pač direkt nevarno.
Navzdol kar dobro sledi. Bolj je občutiti ob obremenitvi spredaj. Recimo, da grem na polno v sneg ali zamet.
Pred leti, ko sem imel hawk wagona je šla dobro naravnost. S tem si pa ne upam toliko na polno.
Je pa tudi to, da ga nekaj centi več požira in bolje gre, kot impreza...
Ga probam še zadaj obtežit...pa, da vidim.
Bova, pa lahko tudi z bratranec skupaj probala, ko ima sedaj mojo bivšo prezuljo doma.
Pri tvoji se pa ve zakaj zadek uhaja.
Govorim o normalni povprečni vožnji brez karkšnega kol pretiravanja. Res je v snegu rit vesela.
Navzdol se lahko zelo počasi pelješ pa v ovinku če ne paziš hitro rit pobegne. Sej pravim, če si tega vešč in veš da bo to naredila ni to nič narobe. Problem je če nisi.
Navzdol se lahko zelo počasi pelješ pa v ovinku če ne paziš hitro rit pobegne. Sej pravim, če si tega vešč in veš da bo to naredila ni to nič narobe. Problem je če nisi.
Tega pri XV ni, da bi po hribu dol hotel zadek prehitevat. Ga itak tudi elektronika takoj nazaj popravi, če bi začel drset.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Visko zadaj skrbi za akcijo?BackW00d napisal/-a: ↑05. December 2020, 21:26Govorim o normalni povprečni vožnji brez karkšnega kol pretiravanja. Res je v snegu rit vesela.
Mogoče? Zanimiv uglavnem kolk se drugače ta avto pelje po snegu kot naprimer prejšnja 1.6 96.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov