Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Pri nas na Dolgem mostu je že mal belo po cest ...
... đizs, slabš k otroc, vsaj jaz ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
V Lohatc ga na drobno mede že od pol osme. Prvi letošnji centi ga je že. 
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Pr ns je kr konkretno začel nasuvat...nevem če ne bom enga fake sestanka sklical na šiht pa šel mal v hribe z avtom
Akumulator sem nafilal in drži 12.7V že 24h čeprav je mel še dva dni nazaj komaj 4-5V v standby-u
Akumulator sem nafilal in drži 12.7V že 24h čeprav je mel še dva dni nazaj komaj 4-5V v standby-u
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Mokrec ali Mokrc ima od 2 - 3 cm snega ob 10:30 uri. Do jutra ga naj bi bilo cca 30 cm.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
V Lohatc je prlezlo do enih slabih 10 cm, malo po 14-ti je pa nehalo, zdajle samo še čisto na malo naletava droben leden dež.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Gor čez zaplano ga je kr neki
Šentjur zaenkrat ni nek presežek. Letos pr nas cestarjev ni presenetu sneg, nekatere voznike pa je. 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Lslabe greš jutri po "bližnjici" v službo. Je bilo kaj pestro dam iz službe?
Ko imaš z 1.6 motorjem po 35 prevoženih kilometrih povprečno porabo skoraj 79 litrov (78.8) in temperaturo olja v motorju 108 stopinj, veš, da si nekje pretiraval. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Uh zasavje je bolj tko tko...ampak v višjih legah je nekaj zabave...
http://shrani.si/f/3Y/uZ/1BWxJEe1/12842 ... 537861.jpg http://shrani.si/f/1J/Ei/1AuzvTYD/12810 ... 285107.jpg
Sicer vsako leto pravim da se prvega snega izogibam, ker je nevaren...nisi še uvožen, ni filinga, snega je vedno premalo in je podlaga spremenljiva vsake 2 metra in nikol neveš a bo prijel al ne...
Je pa bilo danes že vsega po malem...2x skoraj maline
nekaj brutalnih driftov pri cca 100-110 na uro, kar nekaj polinkanih rajd v daljši dolžini konstantno napočez, nekaj odkimajočih fac mimoidočih, ker pač ni nobenmu logično, da bi kdo hotu hitreje vozit če je pa valda sneg!? pa valda samo da ti gre rit za 1°napočez si že objestnež in divjak
Čeprav se vidi 150m naokoli in pač ne oviraš nobenega razen samega sebe....sej veste kako zgleda un graf BMW vs Subaru
Je pa blo tudi mal bolj na pas ma$%& ker sem dejansko enga BMW-ja kušnil na rit z prco. Ampak fantje so se smejali, jaz nakoncu tudi. Avto pa se po 2 minutah poliranja tudi ne bo sekiral, ker ne bo več opazno. (fasal sem modrikasto senco/liso od podrgnjenja odbijač na odbijač). Uglavnem moram najdit varovalko za ABS, ker ABS-u ni čist jasno kaj se z avtom dogaja in mi prasec tišči pedal povsem ven če gre avto malce napočez (pač ne da bi ABS nabijal v pedal, ampak dejansko je pedal 100% trd, kot da je zabetoniran, filing je katastrofalen ko pač zavora noče niti trznit...) In ravno zarad tega se pri 5km/h nisem mogel ustavit in posledično sem se naslonil na sosedov avto. Zgledalo pa je kot da sem nesposoben
To se mi tu in tam zgodi tudi poleti na suhem asfaltu, kadar z previsoko brzino "na vroče" vstopam v ovinek malce v skandinavca), vendar nikoli za tako dolgo kot tukaj danes, kjer je dejansko 2-3 sekundi pedal bil povsem trd. Peljal sem se res 5km/h prostora med mojim in njegovim avtom je bilo 3-4 metre...in v dveh sekundah smo bili skupaj čeprav je bila brzina smešno nizka
Tko da po pamet! Oziroma raje po cesti...pameti tko nimamo ko smo v snegu
Če ga bo jutri popoldan še kaj ostalo pa gremo zopet skušat srečo
http://shrani.si/f/3Y/uZ/1BWxJEe1/12842 ... 537861.jpg http://shrani.si/f/1J/Ei/1AuzvTYD/12810 ... 285107.jpg
Sicer vsako leto pravim da se prvega snega izogibam, ker je nevaren...nisi še uvožen, ni filinga, snega je vedno premalo in je podlaga spremenljiva vsake 2 metra in nikol neveš a bo prijel al ne...
Je pa bilo danes že vsega po malem...2x skoraj maline
Je pa blo tudi mal bolj na pas ma$%& ker sem dejansko enga BMW-ja kušnil na rit z prco. Ampak fantje so se smejali, jaz nakoncu tudi. Avto pa se po 2 minutah poliranja tudi ne bo sekiral, ker ne bo več opazno. (fasal sem modrikasto senco/liso od podrgnjenja odbijač na odbijač). Uglavnem moram najdit varovalko za ABS, ker ABS-u ni čist jasno kaj se z avtom dogaja in mi prasec tišči pedal povsem ven če gre avto malce napočez (pač ne da bi ABS nabijal v pedal, ampak dejansko je pedal 100% trd, kot da je zabetoniran, filing je katastrofalen ko pač zavora noče niti trznit...) In ravno zarad tega se pri 5km/h nisem mogel ustavit in posledično sem se naslonil na sosedov avto. Zgledalo pa je kot da sem nesposoben
To se mi tu in tam zgodi tudi poleti na suhem asfaltu, kadar z previsoko brzino "na vroče" vstopam v ovinek malce v skandinavca), vendar nikoli za tako dolgo kot tukaj danes, kjer je dejansko 2-3 sekundi pedal bil povsem trd. Peljal sem se res 5km/h prostora med mojim in njegovim avtom je bilo 3-4 metre...in v dveh sekundah smo bili skupaj čeprav je bila brzina smešno nizka
Tko da po pamet! Oziroma raje po cesti...pameti tko nimamo ko smo v snegu
Če ga bo jutri popoldan še kaj ostalo pa gremo zopet skušat srečo
Sem šel ja, je bilo zanimivo. Pol pa še na pokojišče zvečer
Zdej pa na šiht. Upam da ni splužena gozdna cesta do Smrečja
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Evo, lahko poročam da se Sportaš, klub temu da je avtomatik, pelje v 15 cm snega. Sicer, če je klanc, noče lepo speljat v prvi. Ima pa menjalnik možnost da ga daš speljat v drugi. Precej lepše gre. 50/50 razdelitev pogona "na mus" deluje v redu, ko je to izklopljeno pa avtomatsko vklapljanje nudi celo mal veselja. Imam pa občutek, da teh bogih 113 konjičev na avtomatiku ne bo dovolj za kaj več snežne odeje (reduktorja ni). Mogoče ene 7-8 cm več bi še zril, kaj več pa malo dvomim.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Sm se vozu, pol sm se pa plugu umaknu, pol se pa nisem več vozu...
Me je Santa-fe ven potegnu
Ps, kupim zadnjo desno luč
Me je Santa-fe ven potegnu
Ps, kupim zadnjo desno luč
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Zimske radosti, nimaš kaj 
Lslabe kje si se pa zakopu? Jst rajši nisem sel poskusit. Ga je kar lepo natroslo 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov