Prodam stresne nosilce,platisca,pnevmatike za subaru impreza 2010
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Prodam stresne nosilce,platisca,pnevmatike za subaru impreza 2010
Prodam stresne precke za subaru impreza 2010, ki so bile le enkrat zmontirane, ter dva kompleta platisc. Ena platisca so original od impreze xv 16 col druga original forester 16 col pred sezono speskana in prasno pobarvana z michelin gumami. Prodam ker sem avto prodal.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Prodam stresne nosilce,platisca,pnevmatike za subaru impreza 2010
Cena po dogovoru na tel 040548004
Stresni nosilci prodani
Platisca od foresterja in gume prodane na voljo se alu platisca od impreze in prakticno nove gume goodyear vozene 1sezono letnik 2019 z 8mm profila
So to original platišča?
Kakšen je ET in širina?
Kakšen je ET in širina?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Original od impreze xv alu ja mislim da je 6,5x16 gume so205 55 16 Et pa 48 bom pa jutri preveril da bo tocen podatek
NA kolk evrskih jih ceniš?
Jaz sicer že imam jekleni zimski komplet 6,5/ET42, pa načeloma sem zagovornik jeklenk za čez zimo (ker so cnej če ob robnik kaj ubijem med driftanjem)...ampak mi resno preseda rja na platiščih...
Jaz sicer že imam jekleni zimski komplet 6,5/ET42, pa načeloma sem zagovornik jeklenk za čez zimo (ker so cnej če ob robnik kaj ubijem med driftanjem)...ampak mi resno preseda rja na platiščih...
Povej kolko bi dal
Čimmanj, pa da so čimlepša
Zaenkrat sem si premislil...bom verjetno vrgel malo ferosana na platišča pa s čopičem mal črne barve gor.
Za letos imam itak še dobre gume, bi moral še preoblečt potem dat in vseskup nekak ne morem finančno opravičit glede na smernice, ki sem jih postavil v preteklosti
So pa to ziher original feltne? Sicer ne vidim kake KBA številke nikjer, vendar mi je nepoznan model, pa precej mi sliči na Holcvagn feltne...Vem da ma fauve 5x120 na novejših avtih, a vseeno.
Zaenkrat sem si premislil...bom verjetno vrgel malo ferosana na platišča pa s čopičem mal črne barve gor.
Za letos imam itak še dobre gume, bi moral še preoblečt potem dat in vseskup nekak ne morem finančno opravičit glede na smernice, ki sem jih postavil v preteklosti
So pa to ziher original feltne? Sicer ne vidim kake KBA številke nikjer, vendar mi je nepoznan model, pa precej mi sliči na Holcvagn feltne...Vem da ma fauve 5x120 na novejših avtih, a vseeno.
To so original feltne od Impreze XV: https://www.autoblog.com/2010/03/03/gen ... de-1686682
Tako je to so te na sliki v linku, ki si ga dal samo v sivi barvi. Tako bom reku kdor da 250 naj se javi na telefon in jih lahko odpelje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost