Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Neki folka je klical, za ogled se je pa napovedal samo zgoraj sprašujoči Soleil. Bomo vidl, zdej se neki bolj premika od dans dalje.
Če koga zanima, se poslavljam od moje impreze... vač na tel ali ZS
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 01.6%204WD
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 01.6%204WD
Je to bivša od belega??
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... urbo%204WD
Sam ceno je pa postavu dec
Sam ceno je pa postavu dec
Zgleda z okusom obnovljena ampak 22
Kljub vsemu star japonc, ki rad gnije
Kljub vsemu star japonc, ki rad gnije
Bivša od belega je bivša od bistrija, tista je bla pa my 99. In če že kdo kupuje je 99 boljše za vzet kot 97 ali 98.Freak napisal/-a: ↑29. Junij 2020, 18:09Je to bivša od belega??
Sam ceno je pa postavu dec![]()
Ne vem zakaj ni dal cene kr 75 000 eur. Ker kupu itak noben ne bo, ampak si bi pa lahk zamislu da če proda bo mel dnarja za polovico flata.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Bivša od Belija oz Bistrija je bila totalka nekaj let nazaj...
Lepa na slikah, ajde, s kod je možakat gremo na group ogled, morda je pa vredna nakupa...

Lepa na slikah, ajde, s kod je možakat gremo na group ogled, morda je pa vredna nakupa...
Sej to je takoj, po eurotaxu je vredna pa ene 2200 eur. Pol se pa pejt. Jo raj sezidaš, zlepš in sešvasaš nazaj skp, ker drgač ni računice.urbancebulj napisal/-a: ↑29. Junij 2020, 21:39Bivša od Belija oz Bistrija je bila totalka nekaj let nazaj...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Sej pravim, ajde gremo v avto, midva že približno veva kako mora gc8 zgledat, pa da vidva kolk sva se zmotla.

Jst sm že pozabu. Edin kar se spomnm je kok sm se matru svojo prodat za 5k... leta... 2009?urbancebulj napisal/-a: ↑29. Junij 2020, 21:58Sej pravim, ajde gremo v avto, midva že približno veva kako mora gc8 zgledat, pa da vidva kolk sva se zmotla.
![]()
Moja je zal koncala pot celno v drugem avtu in je bila nepopravljiva (bomboncki pa so bili razprodani naokoli).
Je pa tole verjetno vseeno vredno 12-15k v kolikor je karoserija v dobrem stanju.
Je pa tole verjetno vseeno vredno 12-15k v kolikor je karoserija v dobrem stanju.
Realna cena trga je pomoje bolj v okolici 10k neglede na stanje....
So pa seveda ekstremi, ki bi mogoče v danem času bili zmožni odkartat tut tak keš.....
Lastnik jo seveda ne prodaja...ampak jo mal kaže, pa si misli, če bo kdo dal tolk al pa 5k manj sem jo pa celo pripravljen prodat...
Razen če je ta cena samo z namenom da firbce odžene...čeprav roko na srce, tudi marsikaterega ki bi bil mogoče pripravljen dat polovico, bi tole odvrnilo...
So pa seveda ekstremi, ki bi mogoče v danem času bili zmožni odkartat tut tak keš.....
Lastnik jo seveda ne prodaja...ampak jo mal kaže, pa si misli, če bo kdo dal tolk al pa 5k manj sem jo pa celo pripravljen prodat...
Razen če je ta cena samo z namenom da firbce odžene...čeprav roko na srce, tudi marsikaterega ki bi bil mogoče pripravljen dat polovico, bi tole odvrnilo...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jst vedno pravm, da je avto vredn tolk kolkr dobis nakonc zanga. GC8 zame ni vredna vec kot hawk sti, pa ma lahko miljavznt predelav. Folk ne razume, da kupca ne gane to.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Kupiš kar hočeš imet.
Mene hawk ni interesirala in sem kupil gc8, danes ko imam gc8, pa bi si za daily umislil še hawko, ampak še nismo tam.
Mene hawk ni interesirala in sem kupil gc8, danes ko imam gc8, pa bi si za daily umislil še hawko, ampak še nismo tam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov