Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Ja, po makadamu je kr letel. Je blo treba karliju sledit.
Grizli, zdej pa ti eno lepo traso najd na tvojem koncu, pa pridemo.
Grizli, zdej pa ti eno lepo traso najd na tvojem koncu, pa pridemo.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Gor okol logatca je ogromno gozdnih cest, večino jih poznam. Se lahko dobimo v Logatcu, ali pa na Vrhniki, pa jo užgemo čez hosto do cerknice, pa pol čez Rakitno nazaj. Super gozdne ceste, tud fajn vlake se najdejo vmes, pa še en kup postojank vmes 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sem za! Fredi pa tud navdušeno maha z repom!
Lahko pa z Rakitne preko Krima do Iške, pa še avte speremo tam!
(Hecam se glede pranja avtov)
LSlabe, lahko prevzameš pobudo, jaz sem zelo slab v poznavanju gozdnih cest in vlak (2 desetletji voznje naked motorja), tko da vas lahko vozim zgolj po asfaltu. Ima pa Karli zgovorno nalepko na svojem avtu - asfalt is for pussy, tko da ......
Ps: Zjutraj me je neki križ jebal v glavo, pa so ga cesta z betonskimi platami, tam v okolici Kranja prav terapevtsko zmasirale, še en kratek sprehodek po okolici Kranju, pa so bolečine skoraj izginle.

Ps: Zjutraj me je neki križ jebal v glavo, pa so ga cesta z betonskimi platami, tam v okolici Kranja prav terapevtsko zmasirale, še en kratek sprehodek po okolici Kranju, pa so bolečine skoraj izginle.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Dobr ste ga masiral
Midva s kolegom ki ma HiLuxa sva enkrat vozila po trboveljski motokros progi in je bilo vse fino pomrznjeno in pokrito s 15cm snežne puhaste odeje.
No ko sva v eni "razmočeni" bandi predrla tistih par centimetrov blatnega ledu je spodaj čakalo nekih 80cm če ne več blatne brozge v katero se je guma od hiluxa dobesedno izgubila. Avto se je do blatnika namočil v blato guma pa je bila nekje notri v blatu.
Ko sem letel v klubsko hiško po šaflo, sva jo zabila v blato in ko sva jo migala je migalo meter naokoli vse.
Uglavnem dobesedeno do konca razmočena driska od blata.
Seveda smo po par urnem matranju pustili avto v blatu ter naslednji dan z ornk buldožerjem potegnili avto iz dreka.
Midva s kolegom ki ma HiLuxa sva enkrat vozila po trboveljski motokros progi in je bilo vse fino pomrznjeno in pokrito s 15cm snežne puhaste odeje.
No ko sva v eni "razmočeni" bandi predrla tistih par centimetrov blatnega ledu je spodaj čakalo nekih 80cm če ne več blatne brozge v katero se je guma od hiluxa dobesedno izgubila. Avto se je do blatnika namočil v blato guma pa je bila nekje notri v blatu.
Ko sem letel v klubsko hiško po šaflo, sva jo zabila v blato in ko sva jo migala je migalo meter naokoli vse.
Uglavnem dobesedeno do konca razmočena driska od blata.
Seveda smo po par urnem matranju pustili avto v blatu ter naslednji dan z ornk buldožerjem potegnili avto iz dreka.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Pride kdo jutr na nas konec? Treba izkoristit praznike. Hahaha
Pride kdo v petek na "moj" konec (Krk, Sveti marak, danes popoldne, do ponedeljka naj bi bila "šajba", skos sonce in 12 do 15 stopinj čez dan)?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Srečno in zdravo 2019 najprej vsem skupaj
Če je komu v interesu, da se dobimo na kaki offcesti....predlagam meet na tej lokaciji okol 12h danes?
https://goo.gl/maps/otKvxfven9qjanSh7
069-621 7 nula 7
Če je komu v interesu, da se dobimo na kaki offcesti....predlagam meet na tej lokaciji okol 12h danes?
https://goo.gl/maps/otKvxfven9qjanSh7
069-621 7 nula 7
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Bi se v nedeljo dobil na kaki offcesti? Ljubečna je pomrznjena, tak da bi se jo dal odfurat.
Ljubečna se ti bo otajala. Že konec tedna in čez vikend naj bi bila otoplitev. Pravijo da bo čez 10 stopinj podnevi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ravnokar sva se pogovarjala s Karlijem. Ga vleče v nedeljo na Menino na en skrit piknik plac. Da se malo zapeče, malo podruži, pa kako reče. Iz prve roke lahko povem, da je plac fantastičn. Mogoče nam uspe najt še kaj snega.
Karli bo pa povedal kje pa kdaj bi bil zbor.
Karli bo pa povedal kje pa kdaj bi bil zbor.
Lahko se dobimo pri meni potem pa skočimo na Menino...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Moze. Ob kulkih?
Za hrano pa pjaco pa vsak sam poskrbi?
Za hrano pa pjaco pa vsak sam poskrbi?
Recimo pri meni med 13:00 do 13:30 bom pripravil kavico potem pa gremo gor.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
A pol si bo treba juzno doma nardit?
Pr teb doma al pr delavnci?
Pr teb doma al pr delavnci?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost