Fredi je pa v prtljažniku tud mislu, da boma na luni pristala.
Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Karli z zimaki, pa klemz pa jz z A/Tjkami. Sam klemz se je mal zaganju, men je pa uspel v enem šusu. Sem dost gas držal, da so se gume pucale.
Zadnjič spremenil zokster, dne 23. December 2019, 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Zakaj pa tukaj ni nobenega filmčka? A samo fejst bukovi lahko gledate?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lih tok, da za tabo noben več ni mogu gor.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja ka naj zdej. Hahaha. Sej sta mela Kristjan pa Grizli šanso pred mano it, pa je nista izkoristla.
Jst sem imel za karlijem skos distanco. Ko se je zagnal v hrib sem ze vidu kako bo ker so sli obrati gor jst pa nikamor. Zril sem pa precej ker me je pocez postavl zadi za ritjo pa kristjan s turbakom. Ko sem z ravnine startu nisem mel nobene tezave do vrha. Konstantn plin s konstantnimi obrati, tko da velik nisem razkopavu. Vsak pa nej si svoje misl in nej ma svoj prou.
Sam zate nebivedu.
Sam zate nebivedu.
Tm k sva jz pa žan obstala ni bilo šanse za naprej se odpeljat. Mala stopnička in se čez ni dalo zapeljat. (mogoče če bi avto porinl čez stopničko)
Sam da bi pa nekdo pomagu mal porint
to pa ne
Jaz dvomim da se v takem blatu da brez konkretnih derez ali kopačk sploh kaj porint
Ker to je drsalnica za kozlat
Offroad del toyote ima svoj forum - saj veš kak link ima --> I hate mud - www.ih8mud.com
Offroad del toyote ima svoj forum - saj veš kak link ima --> I hate mud - www.ih8mud.com
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Al pa vsaj gojzarje da bi meliBackW00d napisal/-a: ↑23. December 2019, 18:17Jaz dvomim da se v takem blatu da brez konkretnih derez ali kopačk sploh kaj porintKer to je drsalnica za kozlat
![]()
Offroad del toyote ima svoj forum - saj veš kak link ima --> I hate mud - www.ih8mud.com![]()
Ja sej še dobro da imajo tebe, kr drgač bi glih tam končali
Mal heca, da nebo ker zameru
Nobene zamere. Drgač sm biu pa od same hoje gor pa dol blaten čez gležne...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost