Črnozlata mamba by Grizliboy
Re: Črnozlata mamba by Grizliboy
Jp tam sva se srecala 
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Tale komad je hud 
A poznate tisti občutek za volanom, ko vam je kar naprej vroče, da tudi klima pomaga samo toliko časa ko je usmerjena direktno v telo ?? Ko pa jo ugasnete in odprete strešno okno in zadnje okna pa je telo v trenutku pregreto do amena ?????
Da ................................. to se zgodi če imaš celo poletje prižgano gretje sedeža in ne opaziš lučke na tistem, v božjo mater tam zadaj, med sedeži skritem stikalu ??
Hja, tako je to ko sta stikalo gretja sedeža in držalo pločevink eden zraven drugega. Pa potem čistim tiste kapljice naokoli, spotoma pa premaknem gretje na stikalu seveda pa tega ne opazim.
Baje da vsaka šola nekaj stane

Da ................................. to se zgodi če imaš celo poletje prižgano gretje sedeža in ne opaziš lučke na tistem, v božjo mater tam zadaj, med sedeži skritem stikalu ??
Hja, tako je to ko sta stikalo gretja sedeža in držalo pločevink eden zraven drugega. Pa potem čistim tiste kapljice naokoli, spotoma pa premaknem gretje na stikalu seveda pa tega ne opazim.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Haha verjemi da od zdaj naprej bos takoj na to pomislil samo dostikrat bo zal res samo vroce
iz lastnih izkusenj, sem ze dostikrat si prizgala 
Ma zdej sm pa sred šihta skor padel po tleh!
Mi smo meli ford mondea, ki je imel gretje sedežev (ta zdej ga nima) in je bil stikalo spodaj levo na plastiki sedeža.
To plastiko si mimgrede lahko s čevljem butnil ko si vstopal/izstopal in si si nehote vžgal gretje, ki je enostopenjsko in pač zagreje na ful...
Predno si ugotovil da ti rit pričenja goret je bilo pa že tko prepozno in si bil že pečen za nadalnje 60minut vožnje do doma

Mi smo meli ford mondea, ki je imel gretje sedežev (ta zdej ga nima) in je bil stikalo spodaj levo na plastiki sedeža.
To plastiko si mimgrede lahko s čevljem butnil ko si vstopal/izstopal in si si nehote vžgal gretje, ki je enostopenjsko in pač zagreje na ful...
Predno si ugotovil da ti rit pričenja goret je bilo pa že tko prepozno in si bil že pečen za nadalnje 60minut vožnje do doma
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
1.- Kakšen olje paše v menjalnik/diferencial pri 2006 outbacku?
2.- Koliko ga potrebujem za oboje - vsaj približno, da imam podatek če bo treba kupovati.
2.- Koliko ga potrebujem za oboje - vsaj približno, da imam podatek če bo treba kupovati.
Olje je 75W90 za oboje. V motor ga gre 4 litre in v diferencial mislim da 8 ali 9 deci.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hvala. 
Jaz v navaden menjalnik ob menjavi olja dodam še to:
https://pim.liqui-moly.de/media/documen ... _ctx-1.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Je mozno da sem te vceraj videla na Trzaski na Vicu? 
Noooo, ne vem, če bi bila v subaruju bi pozdravu ..................................... tko sem pa videl zgolj eno mladenko, ki me je z zanimanjem gledala tam na križišču, ko sem čakal da se pešci speljejo s prehoda.
Potem pa nisem bil ziher a ji je bil moj sveže umazan avto tako ušeč.

Imam eno vprašanje glede brisalca zadnjega okna - ko imam vklopljeno intervalno delovanje brisalca se mi ta ustavlja vedno na drugem mestu. Sicer končni točki levo-desno sta vredu, se ustavi tam kjer se mora.
Da malo bolj natančno opišem napako - ob pravilnem delovanju bi moral pobrisati v levo smer, se vrniti na začetek (desno) in potem počakati na naslednji interval brisanja.
Meni pa deluje tako da v levo smer pobriše, ko se začne se pa vračati v desno, pa se ustavi že na prvi četrtini poti in potem počaka na naslednji interval. Ko dobi komando za naslednji interval pobriše do konca desno in začne brisati levo ter se ustavi nekje na sredini in se ustavi. In tako nadaljuje ter se ustavlja na vseh možnih koncih okna, včasih celo zadane izhodiščni položaj .....
Kako bi to njegovo pijano stanje odpravil ? Je problem zgolj v "kontaktorju" pri varovalkah ali je to napaka v motorju/elektroniki zadnjega brisalca ?
Sicer me med delovanjem ne moti toliko, problem je ko ga hočem pospraviti v začetni položaj in potem med vožnjo gledam par sekund nazaj, da pravi čas ugasnem na stikalu, med tem pa hitro prevozim 200-300 metrov brez da bi spremljal promet pred seboj.

Da malo bolj natančno opišem napako - ob pravilnem delovanju bi moral pobrisati v levo smer, se vrniti na začetek (desno) in potem počakati na naslednji interval brisanja.
Meni pa deluje tako da v levo smer pobriše, ko se začne se pa vračati v desno, pa se ustavi že na prvi četrtini poti in potem počaka na naslednji interval. Ko dobi komando za naslednji interval pobriše do konca desno in začne brisati levo ter se ustavi nekje na sredini in se ustavi. In tako nadaljuje ter se ustavlja na vseh možnih koncih okna, včasih celo zadane izhodiščni položaj .....
Kako bi to njegovo pijano stanje odpravil ? Je problem zgolj v "kontaktorju" pri varovalkah ali je to napaka v motorju/elektroniki zadnjega brisalca ?
Sicer me med delovanjem ne moti toliko, problem je ko ga hočem pospraviti v začetni položaj in potem med vožnjo gledam par sekund nazaj, da pravi čas ugasnem na stikalu, med tem pa hitro prevozim 200-300 metrov brez da bi spremljal promet pred seboj.
Odkar sem ga jaz kupil tako dela. V vseh letih, kar sem ga imel nisem ugotovil, kje bi bila napaka. Lahko je pa samo rele za brisalce slab, pa je treba drugega dat. Tega pa nisem probal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov