type 25
Re: type 25
Na zalost ja... na kratko opis dogodka: zapeljal sem cez rob asfalta in ko sem zapeljal nazaj mi je zarad visokega roba zagrabilo zadnjo gumo in zaneslo.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Type 25
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Uffffff... tole pa je blo na hard!!!

Kaksne so ble pa poskodbe?kako si jo odnesu
V mazdi, po podatkih zdravnikov hvala bogu nobenemu nic hujsega, jaz pa sem imel pretres mozganov, tako da se samega trka ne spomnem, zlomljeno prsnico, in nekaj sivov na glavi na lasiscu. Tko da sem jo dobr odnesu. Ce bi fasal en meter naprej, vprasanje kaj bi blo...
Type 25
Kaj bo pa z stiko?
Kar se avta tice, ne bom se delal nobenih zakljuckov v glavi. Plan imam zamejat karoserijo, pride pa tudi dan ko nimam nobene motivacije in bi kar prodal vse skupaj in kupil nek "normalen" avto.
Type 25
Ahjoj....pa tak smo se vsi s tabo veselil tega avta, da ga bomo lahk kdaj v zivo spoznal.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Uuuuuuuuuu, tole je pa blo kruto
Priporočam ti da preprosto za en mesec pokriješ avto in dooooobro prespiš zadevo
......................... sej važno da si ti še z nami ............................ pleh se lahko še zmeraj zrihta, sploh ker je srček avta glih zrihtan ........ je še računica. Predvsem pa odmisli avto za mesec in se s pomirjenimi živci in vtisi potem odločaj naprej.
Mi smo s tabo.

Priporočam ti da preprosto za en mesec pokriješ avto in dooooobro prespiš zadevo
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
uf ja... tole pa ni bilo kr tko...
vazno da ste vsi ok... avto se lahko drug kupi... glave zal ne... (še)
vazno da ste vsi ok... avto se lahko drug kupi... glave zal ne... (še)
Vzdrzevalec ceste pa mirno spi... Vazno, da ste vsi uredu. Kokr se slis neumn, pleh je pleh.
Me veseli, da ni blo huje glede poškodb; sodeč po posnetku je blo tole brutalno.
Glede avta pa sožalje, sicer tadrag konc jo je dobr odnesel, tako, da, lahko prestaviš v drugo školjko, kot si napisal, pa boš imel spet raketo, če se boš odločil za to.
Glede avta pa sožalje, sicer tadrag konc jo je dobr odnesel, tako, da, lahko prestaviš v drugo školjko, kot si napisal, pa boš imel spet raketo, če se boš odločil za to.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov