Torej po dolgem času sem se odločil, da sem spet bolj aktiven na meni najboljšem forumu
Na kratko...Audi S3 je bil prodan in meni ni prinesel željenega užitka. Bil je lep, bil je res lep. Karoserijsko fantastično ohranjen. Ampak...motor je bil menjan. Imel je motor od TT 225hp (sicer identični tip motorja). To sem zvedel na polovici lastništva. Vsa papirologija, za katero sem mislil, da je pristna, je bila za v smeti, saj je pripadala original motorju. Fino. Avto je sicer ok delal. Skoz žejn, ampak je delal. Neverjetno kok to pije. WRX je šparovček napram S3.
Totalno nepričakovano sem dobil priložnost kupiti nekaj drugega, novejšega...po cca 10 dneh na avto netu je S3 šel...
Junija 2018 sem domov pripeljal nov avto in to za enak denar, kot sem prodal Audija
Mitsubishi Colt Ralliart, 1.5 Turbo Mivec, 150hp/210Nm, letnik 2011 od 1. lastnika z 92.000km in z vso papirologijo, računi, uradnimi servisi in vse kar spada poleg, ko kupiš nov avto iz salona.
Imel sem Colt CZT in novejši Colt Ralliart je neka "front Lancer X look" izvedba Colta, z nadgrajenim 1.5 turbo mivec motorjem. Bati imajo tu manj trenja, odmične so lažje kot pri CZT-ju. 7,4s do 100 v originalu. CZT 8s
Skratka avto je bil v popolnoma original stanju
Do takrat meni še neznane vode...bolje ne bi moralo biti. Zgodovina vsa znana. Nobenih prekritih napak. Mašina prašna in suha kot poper. Noben ni nič diral. Samo servisi so se delali.
Že na ogledu sem načrtoval bojni plan
Za začetek slike v prvem tednu lastništva, junij 2018...