Ko sem jaz kupoval sklopko, sem tudi poskušal razvozlati zakaj so cene tako hudo različne. Problem je ker za nekaj EXEDY številk delov ne dobiš nobenih pametnih podatkov na internetu. Zato ne vem v čem se tako hudo razlikujejo posamezni deli, na slikah pa itak vse izgleda isto ...
Primer:
FJK2018 (BRG833, FJC517, FJD013U) - "Impreza GC" - 95 €
FJK2025 (BRG833,
FJC524, FJD013U) - "Forester SF" - 170 € - Enak potisni ležaj, enaka lamela, druga košara -> komplet dražji za skoraj 100 % ?
FJK2019 (BRG833, FJC517,
FJD025UF) - "Legacy BG" - 302 € - Enak potisni ležaj, enaka košara, druga lamela-> komplet dražji za 250 % ?
Če gledamo podatke iz EXEDY kataloga ugotovimo samo da so po fizičnih merah lamele enake, to je pa tudi vse kar lahko ugotovimo:
FJD025UF FJD013U
Celo video je na YT, ki sprašuje v čem je razlika...
Košare so prav tako po fizičnih merah enake (piše sicer, da imajo drugačno diafragmo, a kaj naj si pomagam s tisto številko?):
FJC524 FJC517
Lahko delamo zdej znanost iz tega, katera košara/lamela sklopke je boljša, bolj ojačana, drugačne zmesi itd, ampak kaj bomo na koncu ugotovili?
Za stock naturally aspirated daily driver je po mojem najcenejši komplet čisto OK.
Jaz imam trenutno ta FJK2018 komplet (jaz sem ga dobil celo za ~80 €) že okrog 27.000 km brez nobenih problemov. Pa sklopke ne ravno hudo šparam: vleka prikolice (rikverc počasi pod sklopko, manevriranje s prikolico), kakšen hard launch ...