Picture Stuff 5
Re: Picture Stuff 5
Moraš slišat kako mu strela muska v tem avtu

Mislim, da se more s tem rorom zadaj zelo lepo peljat čez neravnine, da ne nasede 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Sem se prav pošteno nasmejal, ko sem zagledal dimnik, pa čeprav me je konkretno izsilil na križišču.
Za muziko ne vem, vem da zvoka boxerja ni bilo slišati.

Za muziko ne vem, vem da zvoka boxerja ni bilo slišati.
Mislim, da imajo legacyji že eno generacijo pred tem na sliki equal lenght kolektor, tko, da klasičnega "rumble-a" niti ni za pričakovat.
Men je legacy 2.5 prov fajn brbotal s Sanijevim loncem, letnik 99 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ne bo držalo - 'equal length' se je začel z modelom BL/BP.
BE-BH: BL-BP:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Saj tudi BH ima quazi equal length. Za pravi unequal bi morala biti večja razlika med cevmi.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kupiš neko fake borlo za 250€ (ja, ni lih pocen) pa bo pokalo tko kot mora!
Kolega v Trbovljah je na svojo facelift klasiko 1.6 vrgel borla kolektor z neenakimi konci (pa tudi bolj odprte lonce) in je zvok hud k pajk!
Ta zgornja slika kolektorja v postu višje pa pokaže kako "super so združili polovički skupaj. Škoda da niso dali kar T kosa vmes
So cevi pod takim kotom skup dane, pa taka restrikcija je tam da joj...
Kolega v Trbovljah je na svojo facelift klasiko 1.6 vrgel borla kolektor z neenakimi konci (pa tudi bolj odprte lonce) in je zvok hud k pajk!
Ta zgornja slika kolektorja v postu višje pa pokaže kako "super so združili polovički skupaj. Škoda da niso dali kar T kosa vmes
So cevi pod takim kotom skup dane, pa taka restrikcija je tam da joj...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
A ni potem problem s plini na tehničnih če imaš uel header?
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Nevem, jaz sem jih imel, ampak na netu ni tega zasledit drugače, drugače bi vsi govori - DON'T BUY UEL HEADER!!!
Dejstvo pa je, da z borlo sem imel izpuh bolj kot ne čist mimo, in ko sem 1 uro kasneje prišel na ponovni pregled z originalnim kolektorjem so bili plini v nulo točni.
Lahko da kaj kje ni tesnilo, lahko da je bilo kaj drugega krivo, lahko da je kriva borla (logično mi sicer ni)...nevem
Edit#1: Za ta zvok bi bil sam pripravlen pred vsakim TP menjat kolektor, ker če so vijaki namazani pa da imaš prava tesnila, je to precej malo dela
Dejstvo pa je, da z borlo sem imel izpuh bolj kot ne čist mimo, in ko sem 1 uro kasneje prišel na ponovni pregled z originalnim kolektorjem so bili plini v nulo točni.
Lahko da kaj kje ni tesnilo, lahko da je bilo kaj drugega krivo, lahko da je kriva borla (logično mi sicer ni)...nevem
Edit#1: Za ta zvok bi bil sam pripravlen pred vsakim TP menjat kolektor, ker če so vijaki namazani pa da imaš prava tesnila, je to precej malo dela
To se strinjam popolnoma. 
Prav, pol pa ne
Verjetno je pod heat shield-om mal lepše speljano kot se zdi; vsaj upam
Vsaj še ene 2x slabše kot zgleda
iz tiste "razmeroma" debele cevi gre v združenju v tako tenko za kazalec debelo cev z nekih 120°zavojem + združenjem pod obupnim kotom...
Isto je na izhodu iz glav, tam se katastrofalno vseskup sreča...
Ampak Takeuči San je že zračunu da je to OK....
Isto je na izhodu iz glav, tam se katastrofalno vseskup sreča...
Ampak Takeuči San je že zračunu da je to OK....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Takole zgleda, ko slečeš nekaj 'heatshield'-ov (to je od 2.0R):
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... ednji2.JPG
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... ednji2.JPG
Wow stari! Pa to je hudo! 2.0R itak...če hočjo spravit mal več konjev v obratih, jim quadrupple AVCS nič ne nuca, če izpuh ne diha...zato pa je takle 4v1 kolektor gor s konkretnimi združitvami tako kot morajo bit, pa še cevi so mandrel bent brez restrikcij...to pa je povsem druga reč!
Jaz sem govoril za unega, ki je višje na sliki...takega imajo 1.6 motorji, pa verjetno še kateri drugi tudi...tega na zgornji sliki sam še nisem nikoli videl, se mi pa dopade!
BTW, na tisti sliki sta oba kolektorja Equal lenght, le da je en 4v2v1 drugi pa 4v1. Pri UEL bi moral bit en krak (motorja) izpuha skoraj 2x daljši od drugega.
Tako da je mel strumf kar prav glede tega de je imel že en model pred tem nesubarujevski zvok.
Jaz sem govoril za unega, ki je višje na sliki...takega imajo 1.6 motorji, pa verjetno še kateri drugi tudi...tega na zgornji sliki sam še nisem nikoli videl, se mi pa dopade!
BTW, na tisti sliki sta oba kolektorja Equal lenght, le da je en 4v2v1 drugi pa 4v1. Pri UEL bi moral bit en krak (motorja) izpuha skoraj 2x daljši od drugega.
Tako da je mel strumf kar prav glede tega de je imel že en model pred tem nesubarujevski zvok.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov