Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Moj edini avto, ki je imel 'pravo' rezervno kolo, je bil 1988 Subaru Leone. Že '95 Legacy je imel 'space saver':
https://tyres.cardekho.com/news/wp-cont ... r-tyre.png Na Leoneju pa je na rezervnem kolesu bila in do konca ostala kar prva, originalna zimska guma.
https://tyres.cardekho.com/news/wp-cont ... r-tyre.png Na Leoneju pa je na rezervnem kolesu bila in do konca ostala kar prva, originalna zimska guma.
Mah, že ko moram vse štiri gume naenkrat kupit napol bankrotiram
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Jaz ne vidim problema za obrabit vseh 5 gum. S petimi se prevozi 25% več kilometrov kot s štirimi.
To sm prlepu ravno zarad tega, ker rezerva je vedno nova nasi avti pa tega ne marajo najbol.
Sem mislil, da je namen izkoristit rezervo pri novem avtu, ko že dobiš 5 enakih gum. Pozneje pa res ne vidim smisla v takem početju
@klemz: Dovolj pogosto je treba rotirat, da avto tega ne opazi.
In potem kaj, kupiš 5 litih platišč, pri rabljenih boš ziher dobil peto zraven ja 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Naprej nazaj jih sam na 5000km dajem. Gre se zato, da je rezerva vedno s polnim profilom.
Te skrbi, da boš uničil gumo, k bodo že bolj kot ne izrabljene, pa se nova ne bo ujemala?
Ker z rezervo greš načeloma samo do najbližjega vulkanizerja.
Ker z rezervo greš načeloma samo do najbližjega vulkanizerja.
Pomojm razmišlja zarad AWD - ja.
Pomojm je najboljš čim manj komplicirat. Je pa dobra lastnost ko imaš enkrat več takšnih vozil za rezervne dele in dobiš s tem štiri "nove" rezervne pneumatike na platiščih za zvozit.

Pomojm je najboljš čim manj komplicirat. Je pa dobra lastnost ko imaš enkrat več takšnih vozil za rezervne dele in dobiš s tem štiri "nove" rezervne pneumatike na platiščih za zvozit.
Heh, če imaš to srečo, da dobiš avtomobil za rezervne dele še z voznimi gumami 
Še dobro da obstajajo nori rusi, da nam ni treba čisto vseh neumnosti pogruntat.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
V osnovni šoli smo tko parkrat prfoksom vhodna vrata v bajto zalimal. S katranom.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kje pa ti lahko potegne fovš zrak? Jaz sem dodal na cevi kjer pride na pumpo še eno objemko, zategnil konkretno, vednar pumpa še vedno cvili in volan še vedno vleče in levi in desno...BackW00d napisal/-a: ↑28. November 2017, 10:39Cvil jermen al pumpa poje? Gor si napisu da cvil servo pumpa, kle da si jermen španu, pa da še zmer cvil![]()
Jst pravim da ti nekje favš luft vleče in pač poje. Meni je isto, dokler nism naredil zgoraj opisanega.
Je pa pumpa tulila vseskozi, tudi na mestu, seveda ob dodatku volana na mestu je začela bolj.
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov