Se slučajno komu valja doma mreža za prtljažnik?
Enostavno se mi ne da za vsako ko vozim psa montirat tiste univerzalne, ko kar čakam kdaj se razleti.
LP Kristian
K: OB mreža za prtljažnik
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: OB mreža za prtljažnik
Original ima kristjan. Meni jo je posodil za narediti kopijo, ampak pride nekje 10cm za rolojem (15cm za vzglavniki), tako da zavzame kar lep del prtljažnika. Bi jo moral orenk predelat, da bi prišla takoj za sedeži.
Poznaš koga, da jo skopira in naredi (samo mrežo), ostalo bi pa potem sam naredil?
Poznaš koga, da jo skopira in naredi (samo mrežo), ostalo bi pa potem sam naredil?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kako se pa fixira?
Zgoraj pedvidevam, da v pripravljene luknje, ki so skrite za pokrovčki, kaj pa spodaj? Tam kjer pride rolo?
Da bi imel pa oboje in dam rolo ven, ko ga ne rabim? Hmmm?
Zgoraj pedvidevam, da v pripravljene luknje, ki so skrite za pokrovčki, kaj pa spodaj? Tam kjer pride rolo?
Da bi imel pa oboje in dam rolo ven, ko ga ne rabim? Hmmm?
Ce kdo rabi sliko fixirane original mreze,naj poslje mail, pa mu posljem.
V stropu in spodaj sem jaz dodal gumo, tako da je bolj na mestu in nic ne ropota.
Lp
V stropu in spodaj sem jaz dodal gumo, tako da je bolj na mestu in nic ne ropota.
Lp
Najboljš če bi kje tako dobil
https://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw ... 2/$_75.JPG
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost