K: svetleč uppipe ali smotrnost montaže kaj od WRX sti OEM
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: svetleč uppipe ali smotrnost montaže kaj od WRX sti OEM
Kolikor sem na hitro gledu naj bi pasal od GTjk ali WRX... na turbota 1992 ???
Morm menjat gibljivo cev na OEM in se stranka poigrava z mislijo alternativne več inčne rešitve.
Predlogi, rešitve ima kdo kaj.
A ima WRX STI 2.5inč original?
https://www.ebay.co.uk/itm/Impreza-2-0- ... Sw~T9aVfLy Več info lahko sem ali pa na z.s. ponudbe...
Morm menjat gibljivo cev na OEM in se stranka poigrava z mislijo alternativne več inčne rešitve.
Predlogi, rešitve ima kdo kaj.
A ima WRX STI 2.5inč original?
https://www.ebay.co.uk/itm/Impreza-2-0- ... Sw~T9aVfLy Več info lahko sem ali pa na z.s. ponudbe...
Re: I: svetleč uppipe ali smotrnost montaže kaj od WRX sti OEM
Js ti lahko prodam unequal kolektor od sti-ja oem vendar brez uppipe sam za oem bos zlahka dobu
A to je aftermarket brez kakšni katalizatorjev. Najverjeteje ima katalizator v uppipu STI OEM?
Cena, slika? Lahko tudi na ZS
Cena, slika? Lahko tudi na ZS
Če se ti gre "svetleče" zarad izgleda, potem mogoče premisli o kakem heat-wrap-u, ker tudi OK zgleda.
Če se ti gre pa "svetleče" zarad inoxa, da bo izpuh potem še 50 let zdržal, pol pa ni druge
Če se ti gre pa "svetleče" zarad inoxa, da bo izpuh potem še 50 let zdržal, pol pa ni druge
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Svetleč sem kar tko omenil ker takšni so običajno na ebayih.
Tisto kar je na avto po 26 letih, ni več velik ostal
Tisto kar je na avto po 26 letih, ni več velik ostal
Imamo STI izpušne kolektorje, sedaj pa rabim UPPIPE - brez katalizatorja - morebitne luknje za lambdo niso problem?
Če se komu kaj valja, ne rabi biti svetleč. To je bilo čist tko, ker rabljenega na ebayu ni velik
Če se komu kaj valja, ne rabi biti svetleč. To je bilo čist tko, ker rabljenega na ebayu ni velik
Original od turbaka je premajhen?
Jaz bi to moral še nekje imeti.
Jaz bi to moral še nekje imeti.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Če bo original turbina, ni nujno, da bodo kosi od STI-jke koristni, če sta kolektor in up-pipe preširoka, zgubljaš spool; za turbaka sem zihr, da ima ožje, kot STI.
Premajhen pomojm ni, se pa razmišlja o neki nadgradnji turbine. Skratka ker STI kolektor že čaka najverjetneje ni kompatibilen z uppipe-om od Turbaka, morda bi bilo smotrno dobit še STI uppipe.
Se pa v te reči kokr vidte ne spoznam najboljš - premal forumov in knjig prebral
Niti me turbo področje ni toliko zanimal
Se pa v te reči kokr vidte ne spoznam najboljš - premal forumov in knjig prebral
Niti me turbo področje ni toliko zanimal
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov