Honda CRV '99 AT #2
Honda CRV '99 AT #2
Ker se precej hitro naveličam avtomobila sem ponovno iskal T4 syncro ali forya 2. Prvi je bil na žalost prodan, ko sem bil na poti, pri drugem si je lasnik zadnji trenutek premislil. Ker sem imel s prvo hondico super izkušnje in je za moje potrebe njen pogon uporaben sem začel brskati po splet. Kupil sem letnik 1999, se pravi facelift z močnejšim motorjem in lepšimi odbijači, ter 165.xxx km na števcu.. Avto je bil od leta 2008 odjavlen iz prometa in je stal v garaži zato je stanje pleha nadpovprečno. Trenutno je avto na "servisu", da se ga malo zbudi iz hibernacije... Menjalo se bo oz. se je:
- akumulator
- filter olja, zraka kabine
- olje, olje menjalnik, olje diff, olje bremze,
- vodna pumpa, termostat, hladilna tekocina, zobati jermen, sponer, mikro jermen x 3 + sponer za klimo,
- nastavitev ventilov, menjava kompleta tesnil pokrova motorja + svecke, tesnilo za odmicno, tesnilo za fertjaler
- stabilizator zadaj levo in desno, diff gumice vse + nosilec, selen blok zadnje roke + vseh 6 bushingov na zadnji spodnji roki (vse preperelo).
Plani so, OME liftkit, solidne AT gume, original 15" feltne (trenutne so za bruhat), od zadnjih vrat do prtljažnika predalnik (zadnji sedeži podrti/odstranjeni), uglavnem ciljam na "overland" izdelek.
- akumulator
- filter olja, zraka kabine
- olje, olje menjalnik, olje diff, olje bremze,
- vodna pumpa, termostat, hladilna tekocina, zobati jermen, sponer, mikro jermen x 3 + sponer za klimo,
- nastavitev ventilov, menjava kompleta tesnil pokrova motorja + svecke, tesnilo za odmicno, tesnilo za fertjaler
- stabilizator zadaj levo in desno, diff gumice vse + nosilec, selen blok zadnje roke + vseh 6 bushingov na zadnji spodnji roki (vse preperelo).
Plani so, OME liftkit, solidne AT gume, original 15" feltne (trenutne so za bruhat), od zadnjih vrat do prtljažnika predalnik (zadnji sedeži podrti/odstranjeni), uglavnem ciljam na "overland" izdelek.
Re: Honda CRV '99 AT #2
Saj veš ; pics or didnt happen 
V ponedeljek bo registrirana, tako da jo malo očistim in poslikam.
Naročene Matador MP72 Izzarda A/T 2 v dimenziji 205/70R15, da probam kaj so Slovaki naredil.
Naročen Old Man Emu liftkit iz USA s pošnino 355€.
A ta oldman ma TÜV al pa nek ekvivalent? Al greš na illegalo ? 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ni papirjev, ker avstralci so pametni. Če je neki namensko razvito za določen avto je dobro. Drgač TÜV je prastara zadeva, zdej je ABE in DEKRA v praksi. ABE je samo list papirja, ki ga imaš v avtu, da je skladno s tvojim vozilom, to sem dobil pri Zimmerman diskih za MBja.
Včeraj sem imel priložnost, da sem se malo po snegu zapeljal. Glede na to, da imam še vedno 11 let stare gume, se je odlično odrezala.
Zjutraj zaplužen
Dopoldan sem si sam splužil
>>cousins<<
Upam, da bo kmalu...
Zjutraj zaplužen
Dopoldan sem si sam splužil
>>cousins<<
Upam, da bo kmalu...
Dejansko je smešno. Na strani izbereš kaj bi, izbereš iz kje si in ti naračuna. Danes pa presenečenje, niso pa nič komplicirali in takoj naredili refund.
- 325$ liftkit
- 96.99$ UPS woldwide shipping
- 325$ danes dodatna poštnina
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov