Odvisno kaj voziš trenutnozulero napisal/-a:hehe da bi moja razmišljala tako :c jaz sem po "tragediji" z Imprezo imel tri avtomobile v pol leta, pa sem se šele zdaj pri četrtem zadovoljil...moja je znorelazdj sem pa obljubu da dam mir za neki časa. bomo vidl kok časa bom zdržal
Impreza STi
Re: Impreza STi
Odlocitev je padla ze nekaj casa nazaj, da prekineva prodajo. Trenutni plan je cimprej zamenjat olje v menjalniku in diffu ter svece. Zamenju bom se downpipe in katalizator. Vceraj sem imel koncno cas globinsko ocistit notranjost.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Kako pa se je to zgodilo? Menda ja ni to bil 'kamenček' s ceste?klemz napisal/-a:Pa je šla, šipa... Dobava neznana.
kaj dobava.... cena! upam da je zavarovano?
Pri meni so šipe, luči in ogledala vedno zavarovana. Me pa zanima kolk nanese originalna. Na začetku je bil kamenček...
Ufa!
Verjetno je najboljše če urejaš preko uradnega serviserja, če ti zavarovalnica to dovoli.
Verjetno je najboljše če urejaš preko uradnega serviserja, če ti zavarovalnica to dovoli.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pripadajo mi original nadomestni deli, sem pa peljal k Jelovčanu v Žabnico, ker vse uredi.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Originalna za mojega Legacy-a je 580€ v Nemčiji (+ poštnina oz. dostava). Mi pa Subaru Fast! ponudi dve kataloški številki, ni pa razvidno, v čem je razlika...
Če mi pošlješ VIN na ZS, lahko pogledam še za tvojega.
Če mi pošlješ VIN na ZS, lahko pogledam še za tvojega.
Vrjetno temen zgornji pas. Če se jutri spomnem oz. v sredo.
Evo sipo so zvohal, jutr menjam 
To je pa hitro!
Jaz sem svojo čakal skoraj 2 meseca. Originalno seveda. ~700€ z delom vred :c
Malgaj d.o.o. (Renault del - Trbovlje)
Jaz sem svojo čakal skoraj 2 meseca. Originalno seveda. ~700€ z delom vred :c
Malgaj d.o.o. (Renault del - Trbovlje)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Druzga kot original ne dam, upam pa, da pride s temnim robom.
A kdo ve, kako imajo impreze rešeno nastavljanje višine xenona? Desna luč se je odločila svetit na luno...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
A kar sama od sebe?
Legacy ima na xenon žarometih enak motorček kot modeli z ročnim nastavljanjem in halogenskimi žarometi, le da ga krmili elektronika s senzorji. Senzorja sta samo dva, en spredaj in en zadaj, kar pomeni, da krmiljenje ni ločeno za levo ali desno luč...
Impreza najbrž nima kaj bistveno drugačne rešitve, tako da se mi zdi kar malo čudno, da je problem samo na eni luči - možne variante, ki mi zdaj padejo na pamet:
Legacy ima na xenon žarometih enak motorček kot modeli z ročnim nastavljanjem in halogenskimi žarometi, le da ga krmili elektronika s senzorji. Senzorja sta samo dva, en spredaj in en zadaj, kar pomeni, da krmiljenje ni ločeno za levo ali desno luč...
Impreza najbrž nima kaj bistveno drugačne rešitve, tako da se mi zdi kar malo čudno, da je problem samo na eni luči - možne variante, ki mi zdaj padejo na pamet:
- nekaj je narobe v samem žarometu - odlomljen kak nosilec notranje optike
- nekaj je narobe s krmilno elektroniko, ki je samo desno luč nastavila narobe
- nekaj je narobe s senzorji in ima elektronika napačen podatek o položaju avta, a nastavljanje višine snopa na levi luči ne dela (motorček) in je zato ostala v 'pravem' položaju
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov