Kawa, četrtek 22.6.
Kawa, četrtek 22.6.
Torej nekateri se pritožujete, da smo samo na gorenjskem. Kje se dobimo? Predlogi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Kawa, četrtek 22.6.
Kar pri nas v prekmurju oziroma na goričkem, čeprav je taka destinacija že za cel izlet, super ceste in veliko zanimivosti za pogledat 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kawa je ponavadi tam od 20h do 22h, torej nekje 2 uri. Do Goričkog je pa iz gorenjske kr konkretno za prevozit, tako da dvomim, da bo samo na kawo kdo prišel, ker se bo moral vozit 2 uri v eno smer. Bi se mogoče potem raje za celodnevni izlet zmenili med kakšnim od prihajajočih vikendov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz ta teden popoldne delam..
Jaz vas povabim enkrat v septembru (po dopustih) na Dolenjsko da ga zapiknikiramo pa eno turco odpeljemo če boste seveda za... Nekaj idej imam že nabranih tako da ko bom imel splanirano celo traso objavim
Drugače bi pa tudi kdaj uletel na kakšno kawo samo mi je do gorenjske res malenkost predaleč za dveurno kawo
Drugače bi pa tudi kdaj uletel na kakšno kawo samo mi je do gorenjske res malenkost predaleč za dveurno kawo
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
To bi pa mogoče lahko združili in naredili tekmovanje, kdo bo prej na cilju? Seveda z določenimi omejitvamiSchudr napisal/-a: ↑21. Junij 2017, 14:39Jaz vas povabim enkrat v septembru (po dopustih) na Dolenjsko da ga zapiknikiramo pa eno turco odpeljemo če boste seveda za... Nekaj idej imam že nabranih tako da ko bom imel splanirano celo traso objavim![]()
Drugače bi pa tudi kdaj uletel na kakšno kawo samo mi je do gorenjske res malenkost predaleč za dveurno kawo![]()
Ker ni bilo predlogov, kawa v Maku od 19h naprej!
A zdej usi glasni spet! 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Al pa prestavimo na jutri, sem v lj... 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Tradicija se ohranja, tko vse kaze da bomo propadl...
Klub ne kawa...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost