Kakšni so pogoji da postanem član subaru kluba?
Kakšni so pogoji da postanem član subaru kluba?
Pozdrav. Zanima me kakšni so pogoji da se včlanim v subaru klub oz. kakšne imam potem obveznosti ko sem včlanjen.? LP
Re: Kakšni so pogoji da postanem član subaru kluba?
hvala samo kolikor sem pdf bral mam občutek da bom imel ne vem koliko dela :P hehe. ti oz. vi ste včlanjeni?
najhujš delo je jedenje čevapov, pa šparglov iz žara, pa tisto pijačo pit, muke ježeve. da ne govorim o tem koliko na kawah in piknikih klobasamo, pričakuj čeljustne krče
skratka, sladke muke. štrudli so pa drgač OK. pa obvezno vsi gledamo od legacyja voz na piknikih.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Haha ok. Dans kolikor mam cas se uclanim. Pa upam da nebom tepen ko se bom s suzukijem prpelo v skupino subarujev haha :d
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz se danes včlanim končnoo
vse za čevape in Subaru majico

mi samo še poveste kakšna je ta klubska nalepka za kagtero izbiram barvo črno ali belo?
da vem kakšno bi 
mi samo še poveste kakšna je ta klubska nalepka za kagtero izbiram barvo črno ali belo?
haha sem sam imel iste težave katero nalepko zbrati 
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Bela nalepka paše na temen avto, črna nalepka pa na svetel avto.
Pa upam, da se bo karli oglasil in povedal, če ima nalepke sploh na zalogi...
Pa upam, da se bo karli oglasil in povedal, če ima nalepke sploh na zalogi...
js sm temno izbral ker mam trenutno rdeči avto in bi se mi pasala bol ko bela
Tudi jaz sem pristopil
Mi je pa po potrditvi ele.obrazca napiše: Pri pošiljanju podatkov je prišlo do napake! Poskusi znova nekoliko kasneje čeprav sem dobil takoj pristopno izjavo na mail.. Vam kaj stran nagaja ali nisem pristopil, samo glede na mail predvidevam da bo prvo.
LP
Mi je pa po potrditvi ele.obrazca napiše: Pri pošiljanju podatkov je prišlo do napake! Poskusi znova nekoliko kasneje čeprav sem dobil takoj pristopno izjavo na mail.. Vam kaj stran nagaja ali nisem pristopil, samo glede na mail predvidevam da bo prvo.
LP
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Če je prišlo na tvoj mail, bi moglo it tudi naprej na klubskega. Najboljše, da karlija kontaktiraš in bo preveril.Schudr napisal/-a: ↑15. Junij 2017, 20:01Tudi jaz sem pristopil![]()
LP
Samo nekaj še. Sedaj oz ži zjutraj sem jas na mail dobil ELEKTRONSKA PRISTOPNA IZJAVA ZA ČLANSTVO V KLUBU LJUBITELJEV VOZIL SUBARU. Sedaj če jas prav razumem moram kupiti prazno položnico in izpolniti podatke in to je potem to?
Lahko tudi preko spletne banke...
kakšne nalepke? kakšne majce?
od kdaj pa je to?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov