outback 2005 - štarter
outback 2005 - štarter
pozdrav
v okolici Bleda iscem nekoga ki bi mi obnovil starter - outback 2005
ce ne gre drugace lahko tudi sirse po sloveniji.
hvala!
v okolici Bleda iscem nekoga ki bi mi obnovil starter - outback 2005
ce ne gre drugace lahko tudi sirse po sloveniji.
hvala!
Re: outback 2005 - štarter
A maš avtomatika al ročnega?
rocni menjalnik, 165km, 2,5l, 220kkm. starter se obraca vendar tezko vzge. baterija je nova.
Kolikor sem bral, so štarterji pri Subaruju praktično neuničljivi. Si prepričan, da je problem v štarterju?
lpm
lpm
nisem 100℅. serviser (subarujevc) ga je poslusal in prav da je za postimat, na zalost ne najde nobenga ki bi ga obnovil zato je sedaj plan zvlect novga z ebaya. sem si rekel da poskusim se na forumu.
starter tudi lepo odmika, ni slisat tistega skrtanja v trenutku ko se motor zazene. simptom je le, da rabi malo veckrat obrnit ds vzge, kot obicajno
Koliko je to malo večkrat?
Namreč elektronika rabi 3 obrate za nastavit vse položaje senzorjev, da potem lahko kresne. Mogoče imaš pa kak senzor slab in mora elektronika dlje prilagajat senzorje.
Namreč elektronika rabi 3 obrate za nastavit vse položaje senzorjev, da potem lahko kresne. Mogoče imaš pa kak senzor slab in mora elektronika dlje prilagajat senzorje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
po oceni rab se enkrat vec kot obicajno. torej cca 6krat.
dopuscam moznost senzorja, ker vcasih, recimo ce ponovno vzgem ze razgret avto, dobim obcutek, da avto vlece drugace, zgodi se tudi, da ko pipeljem v krizisce, crkne ker mu obrati padejo prenizko in jih ne mora tako hitro popravit. ko obrate popravi se motor umiri in tece normalno. ne recem da je to zdej vse povezano. podajam sam simptome za boljsi pregled situacije.
ce pozna kdo koga, ki bi to situacijo pregledal in znal spravit v red, bi bil zlo vesel
dopuscam moznost senzorja, ker vcasih, recimo ce ponovno vzgem ze razgret avto, dobim obcutek, da avto vlece drugace, zgodi se tudi, da ko pipeljem v krizisce, crkne ker mu obrati padejo prenizko in jih ne mora tako hitro popravit. ko obrate popravi se motor umiri in tece normalno. ne recem da je to zdej vse povezano. podajam sam simptome za boljsi pregled situacije.
ce pozna kdo koga, ki bi to situacijo pregledal in znal spravit v red, bi bil zlo vesel
Glede crkovanja v križišču je pri meni pomagalo čiščenje gas lopute za zrak.
Glede vžiganja - meni predolgo vergla po npr. vožnji po AC. (tudi, če se je vmes že ohladil ali pa če je še vroč, vedno predolgo)
Glede vžiganja - meni predolgo vergla po npr. vožnji po AC. (tudi, če se je vmes že ohladil ali pa če je še vroč, vedno predolgo)
reklamar napisal/-a:Glede crkovanja v križišču je pri meni pomagalo čiščenje gas lopute za zrak.
hvala, loputo vedno scistimo, ker je to prvo na kar pomislimo. more bit nekej druzga..
Jaz sem alternator nesel predelat v Celovec. Možakar na vizitki obvlada hrvaščino. Zrihtali so mi hitro in poceni. Popravljajo tudi starterje.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Vsak dober avtoelektričar, bi moral znat obnovit štarter, sej ni to neka vesoljska tehnologija... Meni ga je obnovil Trček, na Vrhniki.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
LSlabe, Tomas hvala za kontakte
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov