Vseen se grem pelat... Zima 2016/2017
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2016/2017
To sm ze gledu, nastavlen je na sredinsko luknjo.
No pol lahko za eno lukno zmehčaš zadek. Pa če maš spredi (sta sam dve lukni), še tm, pa bo zna bit mal bolš v teh pogojih.klemz napisal/-a:To sm ze gledu, nastavlen je na sredinsko luknjo.
Ja pa srečen bodi da rit ven skače
Veš kolk bedn filing je če ti nos skos ven rine. Res pa je da ko ti prvič resneje rit odnese, pa da ne uloviš so pa take maline, da verjet ne morš
Moja ma isto veselo rit, sploh po snegu, se pelješ počasi, v ovinku rit odnese pa magar se s sklopko pelješ čez ovinek.
Veš kolk bedn filing je če ti nos skos ven rine. Res pa je da ko ti prvič resneje rit odnese, pa da ne uloviš so pa take maline, da verjet ne morš
Moja ma isto veselo rit, sploh po snegu, se pelješ počasi, v ovinku rit odnese pa magar se s sklopko pelješ čez ovinek.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Dons sm dobu enga: https://www.instagram.com/p/BPnKywjBJVC/" onclick="window.open(this.href);return false;Cr00k napisal/-a:![]()
![]()
Sem ze na FB/instagramu videl... si ti tudi kaksen video posnel? Ste kej dragal?
U pa je res kar konkretno polzko, vidim da so brzine precej počasne
Tole za FWD/RWD je bilo kar precej dolgočasno
Tole za FWD/RWD je bilo kar precej dolgočasno
Na tem delu je blo tko leden, da k je začel avto bočno drset si imel občutek da kar pospešuje.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
To pisto se s FWD sploh da pelat?
Ali bi bilo totalno dolgčas?

Ali bi bilo totalno dolgčas?
To je un filing ja, k maš občutk, k da te je en butnu ven iz ovinka bočnoirCAR81 napisal/-a:Na tem delu je blo tko leden, da k je začel avto bočno drset si imel občutek da kar pospešuje.
Smo mi eno lokalno krožno "dirkališče" na enem parkirišču vedno v enem ovinku tako zlizali, si se lahko 5km/h prpelu pa te je odnesl ven, k da bi te en ruknu. Kr odlep avto in ga začne nest. Bolan občutek
Ja smotan filing.
Zdajle sem imel precej sreče, da nisem posnel 3, 4 parkirane. 5 na uro in 90 stopinjski leden uvoz na parking. S sprednjim pogonom se to verjetno ne bi zgodilo. Ali pa?
Na ledu odnaša vse; če imaš pogon na 4 kolesa imaš verjetno še največ kontrole nad drsenjem? Če se ne obesiš na zavoro, seveda.
Kljub temu da bo kmalu pust, upam da se zima še ne poslavlja...
Napoved snega za noč s petka na soboto:
Napoved snega za noč s petka na soboto:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kot kaže bo napoved snega za noč s petka na soboto kar obdržala:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Kako lepo, sem ravno na Pokljuki iz petka na soboto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost