Impreza STi
Re: Impreza STi
Kaj pa?
Dons sem šel do Šterna, da vidmo če loh dobi iz kakšne EU zaloge, nej bi pa prišlo okol 50-70e.irCAR81 napisal/-a:Evo 6 nas je že in to prej kt v 6 urah.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Zakaj pa ne date tekstilnih tepihov fe-go tu delat v Trzin?
Če nimate muštra se ga naredi z kartona, oz sr mu pusti original tam pa on naredi kopije.
Meni je vse on delal, zelo vredu možakar, tudi izdelek je super.
Če nimate muštra se ga naredi z kartona, oz sr mu pusti original tam pa on naredi kopije.
To je skor še bol.klemz napisal/-a:Dons sem šel do Šterna, da vidmo če loh dobi iz kakšne EU zaloge, nej bi pa prišlo okol 50-70e.irCAR81 napisal/-a:Evo 6 nas je že in to prej kt v 6 urah.
Drgač pa, a ti nč ne tankaš več al nč ne vpisuješ v sprintmonitor? K sm se prov veselil, da bom spremlu kako ti gre.
Sem dal Konstilu naredit za CRVja, premium oh in sploh super duper tepihi. Zadi so res natančno narjeni, spredaj pa... Nimam komentarja. Jim pošlem slike, da nisem zadovoljen in ni blo odgovora.urbancebulj napisal/-a:Zakaj pa ne date tekstilnih tepihov fe-go tu delat v Trzin?
Ja če je cena bol kot ne enaka, raj pri nas kupim.irCAR81 napisal/-a:To je skor še bol.klemz napisal/-a:Dons sem šel do Šterna, da vidmo če loh dobi iz kakšne EU zaloge, nej bi pa prišlo okol 50-70e.irCAR81 napisal/-a:Evo 6 nas je že in to prej kt v 6 urah.
Drgač pa, a ti nč ne tankaš več al nč ne vpisuješ v sprintmonitor? K sm se prov veselil, da bom spremlu kako ti gre.
Kar se spritmonitorja tiče, nisem še tankal
Za tepihe sm zvedu, 85€ +DDV... Precej draga zadeva. Kako ste kej za group buy?
+1 :PirCAR81 napisal/-a:Jst sm zravn, organizirat se mi pa ne ljubi.
Pišuka jaz imam že ves materjal doma, pa mi je tapetnik skoču v bolniško za skoraj cel mesec
Kolk vzame fe-go za po naročilu narejene ?
Kolk vzame fe-go za po naročilu narejene ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
jaz mam avtopreproge.net in izdelane po naročilu
črne, rdeči robovi, napis sti, 4kom spredi in zadi, pa sm dal 55e
črne, rdeči robovi, napis sti, 4kom spredi in zadi, pa sm dal 55e
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Nekaj takega tudi fe-go računa.
Za kufer vem da mi je vzel 15€, sem mušter naredil doma.
Za kufer vem da mi je vzel 15€, sem mušter naredil doma.
Jaz imam tudi na tak način, sem dal original za mušter. Zadaj še gre, spredaj je naredil pa ravno zrcalno, sej je prov, sam ne za v moj avto. Krneki. Nebi se več hecal, ali imam to kar je notri dokler ne rata lukna ali pa original.klemz napisal/-a:Sem dal Konstilu naredit za CRVja, premium oh in sploh super duper tepihi. Zadi so res natančno narjeni, spredaj pa... Nimam komentarja.
Ah ja, komi čakam, da vidim kako bo izpadlo. Sem pa še pregledal podvozje, nič rjavo, vsepovod power flexi, zadnje roke so mi edino sumljive, nevem če so original.
PS: ostanek cevi/nastavka, ki je bil do zdaj gor je naprodaj.
PS: ostanek cevi/nastavka, ki je bil do zdaj gor je naprodaj.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Tadaaaaa! Super zadovoljen, avto pa nič manj ne ropota kot prej.
Naslednja stvar je downpipe in katalizator.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov