Impreza STi
Re: Impreza STi
Je že kdo kje naročeval OEM tepihe za subaruje? Gledam po ebayu pa je vsepovsod nehumana poštnina.
http://www.subarugenuineparts.com/prote ... arent=1592" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo tepihe se ti skoraj sigurne ne splača vzet, če se naredi group buy, pa zadeva kr znosna rata. Tko sem jes svoje pred leti nabavil.
Samo tepihe se ti skoraj sigurne ne splača vzet, če se naredi group buy, pa zadeva kr znosna rata. Tko sem jes svoje pred leti nabavil.
Če se boste šli group buy štejte mene zraven.
Kar se tiče driftanja tkole v prometu, pazi da bo varno, ker mim grede dobiš kazen za neprilagojeno hitrost. Ni mala, pa pike so zraven.
Kar se tiče driftanja tkole v prometu, pazi da bo varno, ker mim grede dobiš kazen za neprilagojeno hitrost. Ni mala, pa pike so zraven.
za tepihe sm tudi jst zdravn 
-
rationalgaze
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 83
4 pike pa 200EUR (sam mislim da je bla to celo polovicka, ne me drzat za besedo). Fasal predlani...irCAR81 napisal/-a:Če se boste šli group buy štejte mene zraven.
Ja s cipreso je treba pazt, že tko usi slikajo avto pa okol skačejo
. Ja nč, dejmo pol group buy tepihov nardit, ker aftermarket tepihov jst v nobenem avtu ne prebavlam. Za CRVja sem naroču pri avtopreproge.si (premium), so dobre, sam ne sedejo lepo spredaj, zadaj so v piko narjene. Aja pa včeraj sem zadn lonc šou naročit, nasledn tedn montaža, kakšen in kje pa povem, ko bo zmontiran.
Jaz sem tud kandidat za tepihe.
Ja to je polovička. Hitr se lahko nabere preveč pik če nisi previden.rationalgaze napisal/-a:4 pike pa 200EUR (sam mislim da je bla to celo polovicka, ne me drzat za besedo). Fasal predlani...irCAR81 napisal/-a:Če se boste šli group buy štejte mene zraven.
Jz tut za tepihe!
Za tepihe sem zdraven
Drugače pa lepa impreza 
5pik pa 250€ polovicarationalgaze napisal/-a:4 pike pa 200EUR (sam mislim da je bla to celo polovicka, ne me drzat za besedo). Fasal predlani...irCAR81 napisal/-a:Če se boste šli group buy štejte mene zraven.
Jaz sem kupil v lidlu, samo še predelam jih da pašejo, na novo zarobim in prišijem še "genuine" našitkeirCAR81 napisal/-a:Evo 6 nas je že in to prej kt v 6 urah.
Ma da pride čez za 20€
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Taksna impreza je pa nemogoca v teh razmerah. Avto je predivji, tle po Kranju je blo zjutri vse poledenel.
irCAR81 napisal/-a:K maš enkrat mal več konjev, sneg skor nikol ni več taprav. Za tm do 150 konjev je pa skor vedno ok.BackW00d napisal/-a:Sneg ni prave strukture, da bi lahko res užival, moraš bit konstanto na trnih in ne pretiravat, tako da nekih "za publiko" ovinkov ravno ni bilo je pa za prvič vrh glave...
Boš vidu.
:.supklemz napisal/-a:Taksna impreza je pa nemogoca v teh razmerah. Avto je predivji, tle po Kranju je blo zjutri vse poledenel.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov