Če štartaš z mesta je po suhem težko. Treba je začet z ročno, pol gre pa dost easy. Sm pa sam enkrat to naredu, da se spomnm.MPS napisal/-a:Danes mi je zapasal krof pa sem dobil samo osmojeno sklopko![]()
Nevem kak vi to krofe bašete :mrgreen:
Impreza STi
Re: Impreza STi
raj po snegu,...grem jutr mal na balkan lovit snegirCAR81 napisal/-a:Če štartaš z mesta je po suhem težko. Treba je začet z ročno, pol gre pa dost easy. Sm pa sam enkrat to naredu, da se spomnm.MPS napisal/-a:Danes mi je zapasal krof pa sem dobil samo osmojeno sklopko![]()
Nevem kak vi to krofe bašete :mrgreen:Raje po mokrem treniraj krofe.
Jst sm učer mal bol agresivno spelu, ko sem levo zavijal v križišču. Mal je zakopal, tok da je rit odnesl, pol sm pa avto ene 30m lovil po cesti, žena pa upila
. Sem pa kolega pelu učer, zagrižen audi farer, ko je turbina prbila se je kr za sedež prjel in nikakor ni mogu dojet, da tok odpul avto
.
:.supklemz napisal/-a:se je kr za sedež prjel in nikakor ni mogu dojet, da tok odpul avto.
Kva si 30m lovil? Nalašč al zato, k je rit uhajala? Da te nebo kdaj prehitela! Maline, graben steer....klemz napisal/-a:Jst sm učer mal bol agresivno spelu, ko sem levo zavijal v križišču. Mal je zakopal, tok da je rit odnesl, pol sm pa avto ene 30m lovil po cesti, žena pa upila![]()
. Sem pa kolega pelu učer, zagrižen audi farer, ko je turbina prbila se je kr za sedež prjel in nikakor ni mogu dojet, da tok odpul avto
.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Mal preveč je odnesl rit pa sva mal zaplesala po voznem pasu
Nenormalno zadi rada zakople...
jst sm pa razočaran z vožnjo nvm :-( pa suhi cesti,po dežju od danes naprej pa še po snegu
Gapos napisal/-a:jst sm pa razočaran z vožnjo nvm :-( pa suhi cesti,po dežju od danes naprej pa še po snegu
zakaj že?
nos rine ko pesem 
haha... ko k... v pi...Gapos napisal/-a:nos rine ko pesem
Jaz jo obnem brez problema?! Namotam, gaz do kraja, mal honda zvokov in že krofira
Je pa res, da recimo v prvi, če hočeš pri malih brzinah in slabem oprijemu z gasom začet drift, večinoma rine nos tja v ograjo...
Naprimer v rondoju, ali res hard ovinku...Največkrat podrifta šele kasneje, ko narediš powerover ven iz ovinka. Verjetno je kriva geometrija podvozja pri večjih kotih prednjih gum med krajšim zavijanjem. Ali pa mogoče visko, ki preveč rine, čeprav to ni logično, ampak ajde...kaj pa vem
Jaz imam občutek, da meni visko malce nagaja, ker ko je ogret malce bolj grabi kot bi moral in pri vožnji navzdol ali rahlem zaviranju gre rit povsem za sebe, in gre avto rajši napočez kot naravnost...
Sicer sam se tega ne bojim, me pa malce skrbi kako bo moja draga to hendlala...
Nevem, prejšnje 4x4 impreze (1996 1.6 in 2007 1.5) niso tega delale pa sem se velik z njimi prevozil v takorekoč istih pogojih...
Je pa res, da recimo v prvi, če hočeš pri malih brzinah in slabem oprijemu z gasom začet drift, večinoma rine nos tja v ograjo...
Naprimer v rondoju, ali res hard ovinku...Največkrat podrifta šele kasneje, ko narediš powerover ven iz ovinka. Verjetno je kriva geometrija podvozja pri večjih kotih prednjih gum med krajšim zavijanjem. Ali pa mogoče visko, ki preveč rine, čeprav to ni logično, ampak ajde...kaj pa vem
Jaz imam občutek, da meni visko malce nagaja, ker ko je ogret malce bolj grabi kot bi moral in pri vožnji navzdol ali rahlem zaviranju gre rit povsem za sebe, in gre avto rajši napočez kot naravnost...
Sicer sam se tega ne bojim, me pa malce skrbi kako bo moja draga to hendlala...
Nevem, prejšnje 4x4 impreze (1996 1.6 in 2007 1.5) niso tega delale pa sem se velik z njimi prevozil v takorekoč istih pogojih...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
A ima wrx 50-50?
1500kg to je problem
TEŽA
sej sm pogruntau sam to je šezmeram
borba z avtom nesteče tako kot bi morau !
Evo, danes sem jo malo pocez pelajl. Po Kranju je blo spolsko za znoret. Iz kroznega ven sem tko lepo spelu, da se mi je smejal. Men gobec uhaja samo pri res nizkih hitrostih, ce ga zahodm pa vedno rit odnese (DCCD na AUTO).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov