Impreza STi
Re: Impreza STi
Prou čaku sem, da se oglasiš
.
Še enkrat čestitke. Naj dobro služi konjenica. 
Konjenica je odzivna... se je treba nazaj drzat.
Čestitam za lepotico in zver. Če jo nisi še vajen kr bolj na izi z gasom. 
Precej se slis ja.
Ali mi lahko nekdo razloži DCCD? Kakšno razporeditev ima na avtomaskem programu? Pri ostrih zavojih oziroma če imam na mestu volan v levo/desno stran obrnjen in malo bol agresivno speljem zelo rada zakoplje zadaj.
To ti je najbolje testirat na snegu da netrpi avto :-)klemz napisal/-a:Ali mi lahko nekdo razloži DCCD? Kakšno razporeditev ima na avtomaskem programu? Pri ostrih zavojih oziroma če imam na mestu volan v levo/desno stran obrnjen in malo bol agresivno speljem zelo rada zakoplje zadaj.
Verjetno me bo kak lastnik hawk-e popravil, v auto naj bi bilo od 40:60 do 50:50. Tko, da je to verjetno normalno.
http://www.iwsti.com/forums/drivetrain- ... -info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuki maš lepo razloženo. S tem da tu je novejsa verzija prestavljena in ima še tiste AUTO+ AUTO- fore,... Mas pa odspodej razlozen prenos navora za "manual mode".
Torej za tvoj problem preklopi v manual jst najrajsi uporablam open diff "taprva izbira od spodaj navzgor" tko ti nebo vec spodkopaval ipd. To izbiro tudi sam najveckrt uporablam.
tuki maš lepo razloženo. S tem da tu je novejsa verzija prestavljena in ima še tiste AUTO+ AUTO- fore,... Mas pa odspodej razlozen prenos navora za "manual mode".
Torej za tvoj problem preklopi v manual jst najrajsi uporablam open diff "taprva izbira od spodaj navzgor" tko ti nebo vec spodkopaval ipd. To izbiro tudi sam najveckrt uporablam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov