Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Hu-aa!
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... ited%20CVT" onclick="window.open(this.href);return false;
za vso opremo odklukat avtonet niti nima vsega na razpolago.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... ited%20CVT" onclick="window.open(this.href);return false;
za vso opremo odklukat avtonet niti nima vsega na razpolago.
sm čisti FAN SUBARUJA ampak dizajn je pa :-6o :-6o

Meni je pa hud.. sploh ta oblika...
Kaj ima pa takega kar ni napisano.. Tam je nekaj gumbov ki mi niso čisto jasni
Cena je pa tudi huda
Kaj ima pa takega kar ni napisano.. Tam je nekaj gumbov ki mi niso čisto jasni
Cena je pa tudi huda
V živo se vsak allroad alltrack allmotion allkajtijazvemkajše skrije za tem outbackom. Že prejšnji ima precej mogočno podobo, ta je pa še nadgrajen.
Res je... trenutno ne vidim lepšega voza...
Edino čudi me da imajo tako majhno paleto motorjev... lahko bi bil še na voljo motor z cca 20KM več..
lp
Edino čudi me da imajo tako majhno paleto motorjev... lahko bi bil še na voljo motor z cca 20KM več..
lp
Sajmon napisal/-a:V živo se vsak allroad alltrack allmotion allkajtijazvemkajše skrije za tem outbackom. Že prejšnji ima precej mogočno podobo, ta je pa še nadgrajen.
A se pri nas sploh dobi 3.6R Outback?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Najbrž ga lahko naročiš ? Pri nas pripeljejo vsa nova vozila iz Italije?
Lahko ga naročiš, samo cena bo krepko čez 70keur. Prejšna generacija se je prodajala za 74keur.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
JP
Sem pred leti naredil primerjavo in bi za isti denar v ameriki kupi tri outbacke, kar pomeni, da enega šenkaš italjanom in enega naši državi.
Me pa zanima, če bo kaj naša država spremenila, ko je pred leti naredila novo lestvico za uporabo cest, ker so avtomobili z večjo kubaturo tudi večji onesnaževalci okolja. Sedaj pa je dokazano, da so prav avtomobili z manjšo kubaturo in polžkom veeeeliko večji onesnaževalci v realnem cestnem režimu.
Sem pred leti naredil primerjavo in bi za isti denar v ameriki kupi tri outbacke, kar pomeni, da enega šenkaš italjanom in enega naši državi.
Me pa zanima, če bo kaj naša država spremenila, ko je pred leti naredila novo lestvico za uporabo cest, ker so avtomobili z večjo kubaturo tudi večji onesnaževalci okolja. Sedaj pa je dokazano, da so prav avtomobili z manjšo kubaturo in polžkom veeeeliko večji onesnaževalci v realnem cestnem režimu.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Lahko je dokazano, ampak po mojem se ne bo kaj dosti spremenilo...
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Mi smo trenutno na 180/400 (Outback MY2012 2.0D).....povsem zadošča za vsakodnevne potrebe:PMoutback napisal/-a:Res je... trenutno ne vidim lepšega voza...
lp
Tako :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov