Auto ima 147000 km, ugrađen plin koji je pod garancijom još skoro 3 leta. Stanje je - toči, sjedi i vozi.
Više o autu na linku oglasa: http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-fore ... s-21168808" onclick="window.open(this.href);return false;
cijena je 9800 Eura.
P: Forester 2007, atmosferac
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Forester 2007, atmosferac
Živjo.
Tvoja cena je 9,8k + DMV za Slovenskega kupca se pravi okoli 11k.
Verjetno boš težko prodal avto v Slo po tej ceni saj se cene primerljivih foresterjev giblejo okoli 5-7k eur.
Tvoja cena je 9,8k + DMV za Slovenskega kupca se pravi okoli 11k.
Verjetno boš težko prodal avto v Slo po tej ceni saj se cene primerljivih foresterjev giblejo okoli 5-7k eur.
Slična je situacija i obrnuto, nama su preskupi auto iz SLO za uvesti u Hr, nema veze jer ovaj forum pratiju i Subaruljupci iz Hr :.sup
-
brown bear
- Novinec
- Prispevki: 15
Pozdrav, pročitao sam tvoj oglas na njuškalu, zanima me (kao forumaša, ne kao kupca) koliko si platio uređenje ( sve te balans štangice i gumice za cijeli auto), i koliko te koštao set kuplunga s radom? Pretpostavljam da ti je to sve radio Lončarić? Da li ga preporučuješ? Hvala za odgovore!
Kuplung je mijenjao prošli vlasnik, ne znam kod koga ali nije Lončarić, makar ga preporučujem. Na Foresteru prije ovoga sam ja mijenjao kuplung sa lokalnim majstorom, Exedy je koštao oko 2000 kuna a posao 800 kuna. Dijelove podvozja sam platio oko 600 kuna i taj lokalni meštar mi je za promjenu uzeo oko 400 kuna, prednje gumice ima par sati rada dok se promijene. Lambda sonda original Denso je 1000 kuna. Sve dijelove (kvalitetne) naručim u Pegasu a ovaj lokalni meštar (mehaničar u penziji) mi to mijenja, dosta toga napravim i sam tako da na kraju krajeva jako jeftino održavam Forestera. Lončarić i Dražen iz Lovrana su vrhunski no naravno ispadne to dosta skuplje.brown bear napisal/-a:Pozdrav, pročitao sam tvoj oglas na njuškalu, zanima me (kao forumaša, ne kao kupca) koliko si platio uređenje ( sve te balans štangice i gumice za cijeli auto), i koliko te koštao set kuplunga s radom? Pretpostavljam da ti je to sve radio Lončarić? Da li ga preporučuješ? Hvala za odgovore!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov