Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Je že komu odpovedal Bluetooth na telefonu? Se to sploh da popravit?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Odvisno kater telefon imaš. Na iphonu ali lumii npr. gre zamenjat 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Mam Nokio 1020.
Kako si kaj zadovoljen z Nokio? Sem jo pred nekaj časa gledal, pa se nisem odločil zaradi win. Je dovolj odzivna, tudi ko jo obremeniš?Thomas22 napisal/-a:Mam Nokio 1020.
Si poskusil kaj razstaviti in pregledati kontakte?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
TedyBi, jaz sem imel lumio 800, 520, 925 in 830. Nato sem bil dva meseca na huaweiu p8 lite in zdaj na iphonu 5s kakšna dva tedna
Z nokio sem bil zelo zadovoljen, proti telefonom enakega cenovnega razreda dela ful hitro, vsi skupaj so mi zaštekali ene petkrat po moje. Največkrat na 830. Kar se tiče menija, je meni od vseh treh operacijskih sistemov najboljši windowsov. Na prvo stran si namečeš ikone ki jih rabiš, prilagodiš velikost, ozadje, osnovno barvo....bomba. Glance je pa itak top šit
Naj bi bil tudi android tk prilagodljiv, ampak mene res ni pritegnil. Mogoče je kriv huaweiev vmesnik. Pa skos neka opozorila, posodabljanja, štekanje, spam v aplikacijah....ne vem, ni me prepričal. verjetno bi bilo drugo, če bi vzel galaxy s6, ne pa telefona za 100€ (z naročnino). japka pa dela hitro, tu nekje z lumio, ampak prilagodljiv pa ni baš neki
ampak vsaj dela, to je pa res. za svojih 50€ je odličen :mrgreen:
Naslednji telefon moj bo po moje spet windows, razen če ga bojo zmrdali. ali pa če se mi bo devalo velik denar za telefon, kar sicer dvomim
Thomas, za tega pa res ni videt nobenih anten ali vodičev
Z nokio sem bil zelo zadovoljen, proti telefonom enakega cenovnega razreda dela ful hitro, vsi skupaj so mi zaštekali ene petkrat po moje. Največkrat na 830. Kar se tiče menija, je meni od vseh treh operacijskih sistemov najboljši windowsov. Na prvo stran si namečeš ikone ki jih rabiš, prilagodiš velikost, ozadje, osnovno barvo....bomba. Glance je pa itak top šit
Naslednji telefon moj bo po moje spet windows, razen če ga bojo zmrdali. ali pa če se mi bo devalo velik denar za telefon, kar sicer dvomim
Thomas, za tega pa res ni videt nobenih anten ali vodičev
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Jaz imam 1020 pa 720 za vsak danjo uporabo. Vse deluje tekoče in brez zatikanja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sam imam lumio930, tudi dela bp, edino baterija je švoh,...
H6 je šel od doma 
Z Nokio in Windows sistemom sem zelo zadovoljen, ne grem več na Android, saj mi je vedno štekal. Windows mogoče 2x.
Sem jo pa dobil preko firme in zato tudi verjetno odpoved BT. v te pakete ne dajo vedno najboljše robe. Bom kontaktiral serviserja.
Sem jo pa dobil preko firme in zato tudi verjetno odpoved BT. v te pakete ne dajo vedno najboljše robe. Bom kontaktiral serviserja.
Jst pa nebi šel nikol na Windows. Mamo v službi to na računalnikih pa vidm kake probleme majo sodelavci z uporabo.Thomas22 napisal/-a:Z Nokio in Windows sistemom sem zelo zadovoljen, ne grem več na Android, saj mi je vedno štekal. Windows mogoče 2x.
Tistih par, ki boste razbrali ironijo in point tega kar sem napisal se boste od srca nasmejali.
Ostalim se bo zdelo bedasto.
Na srečo tisti na računalniku niso enaki kot tisti na telefonu. Nekaj razlik je še vedno.
Jaz ostajam na telefonu z 8.1. Deluje brez problemov in brez zatikanja, pa še here drive+ deluje. Tako da navigacijo imam zastonj za cel svet.
Jaz ostajam na telefonu z 8.1. Deluje brez problemov in brez zatikanja, pa še here drive+ deluje. Tako da navigacijo imam zastonj za cel svet.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Problem je edino, da microsoft ukinja proizvodnjo mobilnih telefonov...
Ne drži. Delal bo enako kot to dela apple. Na leto bodo izdali 2 prestižna telefona in to je to. Ostali proizvajalci pa še vedno lahko delajo telefone z windowsi gor.
Pa še ena zadeva; verjetno bodo šli celo na x86 tehnologijo. Da ne bo arm procesor, ampak atom ali kaj boljšega v telefonu. Zato da bodo lahko poganjali tudi normalne programe.
Če pa to naredijo, so pa zmagal. Ker potem imaš pa vse kar je na windows PC okolju, lahko tudi na telefonih. To bi pa bilo zelo uporabno.
Pa še ena zadeva; verjetno bodo šli celo na x86 tehnologijo. Da ne bo arm procesor, ampak atom ali kaj boljšega v telefonu. Zato da bodo lahko poganjali tudi normalne programe.
Če pa to naredijo, so pa zmagal. Ker potem imaš pa vse kar je na windows PC okolju, lahko tudi na telefonih. To bi pa bilo zelo uporabno.
A niso že zdaj nekje na pol poti? Nekaj boljšo povezljivost naj bi imel windows... V naši firmi smo dosedaj imeli samo windows ali apple telefone, android odpade zaradi varnosti. Ampak sedaj ukinjamo windows in prehajamo na samsung-android telefone ravno zaradi ukinitve proizvodnje.
Zdaj če grejo v to nišo, da bodo imeli enak operacijski sistem na telefonih, tablicah in računalnikih pa bi lahko bilo nekaj na tem... Mogoče jim celo rata iz te luknje trenutne prilezt?
Zdaj če grejo v to nišo, da bodo imeli enak operacijski sistem na telefonih, tablicah in računalnikih pa bi lahko bilo nekaj na tem... Mogoče jim celo rata iz te luknje trenutne prilezt?
Kupim nokio 1020. Proda kdo? Kaj je kdo že kupoval iz kitajske telefone (Nokia, Samsung,...). Kaj to se "ORIGINAL", ali ponaredki? Jasno pa je, da so v 99% narejeni tudi "original" na Kitajskem.
Je pred nekaj časa en prijatu pri njih naročil 8jedrni android in je bil poln virusov in spamov. Nikoli ni imel težav z "našimi" telefoni, potem je pa kar naenkrat začel kupovati razno robo in razna obvestila iz celega sveta o nekakšnih obiskih,...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov