Impreza WRX SW by BackW00d
Re: Impreza WRX SW by BackW00d
S polnim tankom naredim nekih 350km, in zdaj bi se naj vedno vozil z recimo polovico tanka
Kaj pol grem 2x na dan tankat ? 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ali pa nardit homemade rešitev.
Samo pogruntat jo je treba...

Samo pogruntat jo je treba...
S 340 pumpo se to dogaja ko se približa 3/4, z 255 walbro ranga pa nekje med 1/2 in 1/4. Sila nepraktično na kakem track dayu, kjer moraš potem po vsaki rundi ali dveh na pumpo. Pa za slalome je tud nepraktično, ker morm zagotovit poln tank, namesto da bi lahko peljal s 40 kg manj. Kako bo sedaj s tem ne vem, bojda pa do cukanja v desne ovinke še pride ampak ko je na rezervi. če je to res je odlično.nebivedu napisal/-a:Kaj pa če bi vedno gledal, da imaš kake 10 ali več litrov benza v tanku?
Homemade rešitev: http://www.ludicrous-speed.com/wiki/ind ... _slosh_mod" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta nima slabe ideje. Sicer sem najprej mislu da je lolek, ampak potem ko sem vidu da ima povratni vod v to posodo speljano mi je blo jasno kaj je želel nardit... 
Pa paše not tudi kakšna aftermarket pumpa ali le original?
Na STi imam enako plastično kišto, kot je danci nalimal. Ko sem vgrajeval HRC pumpo, sem moral neke stvari predelat notri, drugače ne bi pasalo. Tudi podolgovat filter, ki pride običajno zraven aftermarket pumpe, ne paše notri ker ni placa. Walbro pravtako ne paše brez predelav... Plug&Play pumpa za tole posodo, je edino RCM. Je pa mal dražja.
EJ257, FB25
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Homemade varjanta je kul, samo poosdo moram pravo najt in akcija.
Je pa res da še nisem občutil tega "pomanjkanja" bencina.
Morda se prepočasi vozim.
Se pa to tebi/vam dogaja na klasičnih cestah, ali samo na pisti?
Se pa to tebi/vam dogaja na klasičnih cestah, ali samo na pisti?
verjetno mava isti problemurbancebulj napisal/-a:Homemade varjanta je kul, samo poosdo moram pravo najt in akcija.
niti jaz še nisem občutil tega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Razni uvozi na AC, če jih prov vzameš, že pri 3/4 tanka, na racelandu so na srečo primerni ovinki v levo, tako da tam se to zgodi ko se bliža 1/2 tanka - recimo ovink v desno vzporedno s štartom/ciljem.urbancebulj napisal/-a:Se pa to tebi/vam dogaja na klasičnih cestah, ali samo na pisti?
Potegnem iz križišča v lev ovinek, malce na zadnjo kost "saj imam preko 200 konj" in mi noče potegnit ker zmanjka bencina... :arrow:
Peljem bratranca čez šikane po lokalnih "v hribe" cestah, potegnem drift v desno, se bliža konec ovinka, da bi ga vrgel še v levo, zmanjka bencina, vseskup rata blesavo avto se poravna, zgledam kot pussy, ki nima pojma kaj dela :arrow:
Peljem brata uletiva na pas m**** napočez v zaviranju v ovinek, se bližava točki kjer daš podn gaz in to odbije ven iz ovinka, in mi zamuka brez goriva, brat me sprašuje "zakaj nis dal gaza??!!?" :arrow:
Sploh se ne zamislim da grem s praznim kestol na pisto
Se mi ja zmeša.
Je pa vse to pod 1/2 v okolici 1/4 preostanka goriva. Pa vedno kadar gre bolj na hard, če normalno pelješ ni panike...
Uglavnem, fail od faila... :x
Peljem bratranca čez šikane po lokalnih "v hribe" cestah, potegnem drift v desno, se bliža konec ovinka, da bi ga vrgel še v levo, zmanjka bencina, vseskup rata blesavo avto se poravna, zgledam kot pussy, ki nima pojma kaj dela :arrow:
Peljem brata uletiva na pas m**** napočez v zaviranju v ovinek, se bližava točki kjer daš podn gaz in to odbije ven iz ovinka, in mi zamuka brez goriva, brat me sprašuje "zakaj nis dal gaza??!!?" :arrow:
Sploh se ne zamislim da grem s praznim kestol na pisto
Je pa vse to pod 1/2 v okolici 1/4 preostanka goriva. Pa vedno kadar gre bolj na hard, če normalno pelješ ni panike...
BackW00d napisal/-a: Uglavnem, fail od faila... :x
Potem skrajni cas da postoris nekaj na temu :mrgreen:
Kak fail neki. To je dirkaln avto v cestni različici.MPS napisal/-a:BackW00d napisal/-a: Uglavnem, fail od faila... :x
Potem skrajni cas da postoris nekaj na temu :mrgreen:
joj, pa kaj ti delaš s tem avtom?? ni to gokart!!BackW00d napisal/-a:Potegnem iz križišča v lev ovinek, malce na zadnjo kost "saj imam preko 200 konj" in mi noče potegnit ker zmanjka bencina... :arrow:![]()
Peljem bratranca čez šikane po lokalnih "v hribe" cestah, potegnem drift v desno, se bliža konec ovinka, da bi ga vrgel še v levo, zmanjka bencina, vseskup rata blesavo avto se poravna, zgledam kot pussy, ki nima pojma kaj dela :arrow:![]()
Peljem brata uletiva na pas m**** napočez v zaviranju v ovinek, se bližava točki kjer daš podn gaz in to odbije ven iz ovinka, in mi zamuka brez goriva, brat me sprašuje "zakaj nis dal gaza??!!?" :arrow:![]()
Sploh se ne zamislim da grem s praznim kestol na pistoSe mi ja zmeša.
@BackW00d: Si razmišljal kaj o swirl pot/surge tank-u? Res čudna ta izguba goriva v ovinkih. Jaz osebno še tudi nisem imel težav s tem...
R33 GTST, SF5 EJ205, P205 XUD9TE, P11 SR20DE
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov