Impreza WRX SW by BackW00d
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: Impreza WRX SW by BackW00d
A je bla lakirana po boku?
Al samo tako izgleda?:)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Za lučko "airbag" je lahko kriva sprememba temperature. Naj se še tako čudno sliši, ampak je res. Meni se je to pogosto dogajalo pri višjih temperaturah, dokler nisem malce prekrivil kontakte v konektorju.
Poglej teme na internetu, boš videl koliko je tega. Lahko pa se ti je zaradi silnega motanja volana tudi prekinil kabel, ki je navit v delu okoli volana (clock switch mu pravijo tujci).
Poglej teme na internetu, boš videl koliko je tega. Lahko pa se ti je zaradi silnega motanja volana tudi prekinil kabel, ki je navit v delu okoli volana (clock switch mu pravijo tujci).
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Katerem boku? Barvana je bil kolikor vem spredaj po blatniku in havbi. Ko sem avto dobil, je bilo še polno ličarskega traka nalimanega po havbi in blatniku
Zadnja vrata so obbuškana zadnji del pa mislim da ni barvan...Nisem se kaj preveč sekiral. Avto je 2003 letnik, bi bilo že kičasto, da bi bil v prvi barvi.
Res je da vozim en kup robe pod sedeži, in je možno da sem kaj snel ali zrahljal, moram malce preverit kontakte. Volan bom pa preveril, ko ga snamem da ga dam že koooončno preoblečt, nevem kaj toliko mencam s tem

Zadnja vrata so obbuškana zadnji del pa mislim da ni barvan...Nisem se kaj preveč sekiral. Avto je 2003 letnik, bi bilo že kičasto, da bi bil v prvi barvi.
Res je da vozim en kup robe pod sedeži, in je možno da sem kaj snel ali zrahljal, moram malce preverit kontakte. Volan bom pa preveril, ko ga snamem da ga dam že koooončno preoblečt, nevem kaj toliko mencam s tem
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Men se je na imprezi dogajal, da ko sm napolno zamotal volan, da je zgubil stik AB in je pol lučko pržgal 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Zadnja leva vrata so bila menjana, mu jih je moj brat udrl pred bifejem
msenjurju
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Usak dan kej novga
Bom verjetno opazil barvo, ko bom panelo dol deval. Čeprav to sem dal že dol, pa ni bla napačne barve
Lahko da so bila samo barvana ali pa so bila menjana vrata tudi srebrna.
pogrešam mojo Imprezo
pogrešam 4x4, turbo, boxer brbotanje
sam stroškov ne..
obstaja velika vrjetnost, da naslednji teden pripeljem k hiši spet turbača zame
kaj se dogaja z WRX-o? še diha?
obstaja velika vrjetnost, da naslednji teden pripeljem k hiši spet turbača zame
kaj se dogaja z WRX-o? še diha?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In kakšni so bili stroški napram drugim 2.0turbo 200+ konjskemim avtomobilom!?zulero napisal/-a:pogrešam mojo Imprezopogrešam 4x4, turbo, boxer brbotanje
sam stroškov ne
Enaki, samo imel si smolo, da ti je motor odtrgalo.
:.sup
To je ta zadeva: http://www.sprintingharejdm.co.uk/Genui ... -R-Type-RA" onclick="window.open(this.href);return false;strumf666 napisal/-a:Lahko je pumpa slabo zmontirana, dosti je od stila vožnje odvisno, ampak če zadosti divje voziš se to kr dogaja, ker gorivo razmetava po tanku. Obstaja jdm spec-c verzija pumpe za gorivo in mislim da usdm (oboje precej težko dobit in drago, ker je komplet s pumpo), ki ima okoli še dodatno "škatlo", ki naj bi to do določene mere preprečila, samo s skoraj praznim tankom še zmeraj ne rabiš pričakovat, da boš lahko gonil na polno.
Precej draga nova, dokaj razumno poceni iz USA, ker imajo USDM impreze to notri.
Zato sem takoj eno naročil iz USA, ker se je še v Sloveniji (george impreza) najdla ena sem jo vzel kar za vsak slučaj če ameriška ne pride. Tako da bo ena moja, drgua od strumf666.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
To bi pa tud jaz imel. Ko se mi je prvič zgodil da mi je pri izživljanju z mojo igračko sred ovinka, avto na počez dolg desni ovinek pufff, motor čist prekinu. Sm se pošteno us....., sm bil prepričan da je neki zlomil. potem pa mal čekiram te zadeve in... to je to. Mi pa še sedaj ni jasno zakaj so Japonski ing. nardil tak kiks. Ni pa pocen tole, pa težko se dobi.
Je kr blesav filing k ga nabiješ čez ovinek pa te pričakujočega pospešek preseneti nenaden pojemek in pritisk proti volanu...narediš
nato pa bencin prileze do pumpe in avto v momentu takoj nabije na polno v boost pa te kr ustreli...uglavnem hud pingpong
Za živčke parat...
Američani prodajajo nek tekstil, ki ga namesto tistega filtrčka na začetku sistema montiraš, in ta pobere vse do zadnje kapljice iz tanka...moram prav poiskat zdajle...
pol ure pozneje :
http://www.youtube.com/watch?v=XGux0Vqo ... u.be&t=124" onclick="window.open(this.href);return false;
Holley HydraMat... ampak ne upam pogledat cene
Američani prodajajo nek tekstil, ki ga namesto tistega filtrčka na začetku sistema montiraš, in ta pobere vse do zadnje kapljice iz tanka...moram prav poiskat zdajle...
pol ure pozneje :
http://www.youtube.com/watch?v=XGux0Vqo ... u.be&t=124" onclick="window.open(this.href);return false;
Holley HydraMat... ampak ne upam pogledat cene
Kaj pa če bi vedno gledal, da imaš kake 10 ali več litrov benza v tanku?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Rezerva je cca 10L, pa ni niti približno zadost tut 10L več od rezerve; če bi hotel bit zihr, bi to pomenilo vožnjo s 3/4 tanka, kar je mal smešno in nepraktično.
Hydramat je 700 dolarjev?? Tele pr holleyu so pa na ornk robi :mrgreen:
Hydramat je 700 dolarjev?? Tele pr holleyu so pa na ornk robi :mrgreen:
Zadnjič spremenil strumf666, dne 22. November 2016, 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Mogoče je pa kje v navodilh drobni tisk "drag only" in ne "drift only". :-)
Drobn tisk pravi, da to ni avto za dirkat

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov