od včeraj sem postal lastnik Justiya 1,3NK 4x4 letnik1997, torej madžarskega, po prometni sem 5lastnik, po današnjem podrobnejšem pregledu vozila, sem našel kar nekaj pregnitih delov, a vendar v mejah normale za ta leta, se bo spomladi z malo € dal vse sanirati, v glavnem je pregnit levi prag, pa še ta ne cel, notranjost je še lepo ohranjena, motor in pogon pa delata bp, na števcu ima 77ooo kmjev, kolikokrat se je že obrnil, prejšni lastnik ni vedel, tudi zgodovina ni znana, je pa bil pri 67000km narejen veliki servis 2leti nazaj pri zadnjem lastniku, kar se pa opreme tiče je pa orenk podhranjen, nima serva, ima centralno zaklepanje, nima klime, šipe so na vitel, kar mi je pa najbol noro, je pa, da ima zunanja ogledala električno nastavljiva. Z Justyem se bom vozil samo pozimi, ostale letne čase pa bo počival, upam da bo vsaj 3zime zdržal, saj po tem grem pa v penzio in mi ne bo več treba v dolino v snežnih razmerah.
Ker zraven vozila nisem dobil nobenih navodil me zanima kje bi se jih dalo še dobiti, ali obstajajo kakšni linki na netu, ali jih mogoče kdo od vas ima, pa bi mi jih posodil, da si jih skopiram.
Zdaj pa bodi dovolj za prvi raport, pa poročam spet ko bom opravil vsa nekaj več kmjev, upam da kmalu zapade sneg, da pokaže svojo moč