Optika-kam?
Optika-kam?
Živjo,
ima kdo kakšen predlog kam peljati na optiko Outbacka v Lj, oz. okolici.. Z AMZS nimam ravno dobrih izkušenj, tja sem peljal avto druge znamke, pa sem vedno vozil nazaj ker niso naredili ok...
Špan?
Hvala
lp
ima kdo kakšen predlog kam peljati na optiko Outbacka v Lj, oz. okolici.. Z AMZS nimam ravno dobrih izkušenj, tja sem peljal avto druge znamke, pa sem vedno vozil nazaj ker niso naredili ok...
Špan?
Hvala
lp
Re: Optika-kam?
Moj predlog gre http://jersinovic.si/storitve/avtooptika/
... in pa Špan...
laser pa to...
laser pa to...
Jeršinovič ima tudi nove, neke laserske zadeve 
Pri nas imamo tudi neko über made in USA optiko z laserji, pa večino časa ne deluje 
Bil marsikje, na STI-ki v 7 letih delal optiko cca 15x, priporočam samo enega: Boštjan Sojer, Podplešivica - 041 586 456. Ma tud lasersko optiko, ampak pri pedantnosti, ki jo ima bi po moje še na uč odlično naredu.
Zadnjič spremenil irCAR81, dne 17. Oktober 2016, 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
aja? bom pa šel pogledat... ker ga itak neki vleče nekam... kok je cena?Legacy_46 napisal/-a:Jeršinovič ima tudi nove, neke laserske zadeve
40eur.msenjur napisal/-a:aja? bom pa šel pogledat... ker ga itak neki vleče nekam... kok je cena?Legacy_46 napisal/-a:Jeršinovič ima tudi nove, neke laserske zadeve
- bordar 4x4
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 75
- Kraj: sp.idrija
Tudi mojo moram v petek peljat na optiko plus nagib preštimat. peljem pa v Ajdovščino Koruza Marko. Odličen možakar malo dražji ,dela tudi optike za rally bolide.
spredaj zadaj okoli 60---70 e.
Subaru all 4 the driver
Optika Vizlar na Raki, cena cca 30€.
Njega tudi jaz priporočam. Mi je sedaj že 2x delal in zelo zadovoljen...irCAR81 napisal/-a:Bil marsikje, na STI-ki v 7 letih delal optiko cca 15x, priporočam samo enega: Boštjan Sojer, Podplešivica - 041 586 456. Ma tud lasersko optiko, ampak pri pedantnosti, ki jo ima bi po moje še na uč odlično naredu.
Tudi jaz sem dobil priporočila in 'napotila' za njega že od večih, ampak ker že od vsega začetka vozim k 'Jeršinovcu', sem nekak tukaj tudi ostal. Naslednjič za spremembo pa k njemu.Cr00k napisal/-a:Njega tudi jaz priporočam. Mi je sedaj že 2x delal in zelo zadovoljen...irCAR81 napisal/-a:Bil marsikje, na STI-ki v 7 letih delal optiko cca 15x, priporočam samo enega: Boštjan Sojer, Podplešivica - 041 586 456. Ma tud lasersko optiko, ampak pri pedantnosti, ki jo ima bi po moje še na uč odlično naredu.
Super hvala za vse info.
lp
lp
Z izjemo Ircarja, ki lovi stotinke z optiko, me zanima kolikokrat vi (letno) hodite na optiko?!
Jaz sem enkrat do sedaj peljal avto na optiko, pa ene 5x sem jo sam delal doma s štango, na različnih avtih.
OK, imprezo bom tudi peljal, ampak k kolegu na 3D optiko, da vidimo kako stoji avto, če je kej zategnjen...
Jaz sem enkrat do sedaj peljal avto na optiko, pa ene 5x sem jo sam delal doma s štango, na različnih avtih.
OK, imprezo bom tudi peljal, ampak k kolegu na 3D optiko, da vidimo kako stoji avto, če je kej zategnjen...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če avta nikamor ne vleče in če so gume normalno obrabljene ni nekega pametnega razloga da bi kar na suho šel na optiko. Jaz grem, ko se kaj zamenja, spusti/dvigne gewinde, in že na uč vidim da ne štima.BackW00d napisal/-a:Z izjemo Ircarja, ki lovi stotinke z optiko, me zanima kolikokrat vi (letno) hodite na optiko?!![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov