Forester 2.0 158 KM
Forester 2.0 158 KM
Pozdravljeni !
Zanima me če je možno 158 konjičev na Foriju brez turbine kakorkoli pojačat, mu dodati nekaj moči in kako je to mogoče. Kaj se da postoriti ? Raje se ne bi odločil za turbaka, se pa bojim da mi bo 158 KM premalo..
Hvala za pomoč in odgovore
LP
Zanima me če je možno 158 konjičev na Foriju brez turbine kakorkoli pojačat, mu dodati nekaj moči in kako je to mogoče. Kaj se da postoriti ? Raje se ne bi odločil za turbaka, se pa bojim da mi bo 158 KM premalo..
Hvala za pomoč in odgovore
LP
Re: Forester 2.0 158 KM
Potem pa Impreza STI, WRX, ali Mitsubishi Lancer EVO in podobno.
Ne hvala, more bit Forester... hehe... LP
Potem pa Forester turbo. Ti letniki imajo 211 KM.
hmmm... to je 2,5 motor ? Ampak kje to dobiti ? Pri nas jih verjetno ni veliko!
LP
LP
Ja. Kakšen bi se verjetno našel.
Kako se pa gibljejo cene za take modele ??
Forester 2.5 XT. Imam pa eno vprašanje a potrebuješ reduktor ali ne? A navadni menjalnik ali avtomatik? Odvisno kaj potrebuješ.
Zdravo !
Sem doma na hribu ! Full hribu ! Že poleti je kdaj problem, kaj šele pozimi... Rabim tudi da potegnem kakšno prikolico in podobno ! Seveda pa bi rad nekaj vzdržljivega-zanesljivega... Pa nekaj da kdaj pa kdaj pohodim plin do amena ::: HEHE
LP
Sem doma na hribu ! Full hribu ! Že poleti je kdaj problem, kaj šele pozimi... Rabim tudi da potegnem kakšno prikolico in podobno ! Seveda pa bi rad nekaj vzdržljivega-zanesljivega... Pa nekaj da kdaj pa kdaj pohodim plin do amena ::: HEHE
LP
Bo pa ja 158KM zadost 
ne vem... Nisem še preizkusil... Sem dobil informacije, da 158 Km ne nekaj od sebe... KAj pa mislite ostali ?
LP
LP
125 konjev v Legacyju je čisto dovolj za vsakdanjo uporabo, vlečenje prikolic, neumnosti na snegu.
Veliko pomaga tudi reduktor, s pomočjo katerega lahko potegneš tudi težje stvari...
Veliko pomaga tudi reduktor, s pomočjo katerega lahko potegneš tudi težje stvari...
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Turbo je brez reduktorja, kar se mi zdi da je pri težki prikolici, terenu, bregu, nepogrešljiv. Magar dva forija en turbo in en brez 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Za tvoje želje in zahteve samo Forester STI. Če ga kje najdeš, si jack :-)
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
http://www.ebay.co.uk/itm/Subaru-forest ... SwV0RXtdj9" onclick="window.open(this.href);return false;Sajmon napisal/-a:Za tvoje želje in zahteve samo Forester STI. Če ga kje najdeš, si jack :-)
ewo ga :.sup
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost