Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Aha pol je treba še kako leto počakat:P
Zgleda ja, da bo cena le realna :mrgreen:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Točno, samo drvarnce ni za ta denar, razen v tujini...beliblisk napisal/-a:Mah počakaš na eno drvarnco za 3-4k za razliko se pa da veliko stvari poštimat (no dobr planiraš za 10 nadiš pa za 12:P) :.sup
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni za pozimi, ker je 2WD.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Daleč je, to je pr Düsseldorfu.Play napisal/-a:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=4
Ker ima samo prvi pogon?nebivedu napisal/-a:
Vemnebivedu napisal/-a:
Velikokrat slike ne pokažejo dejanskega stanja. Jaz sem tudi šel Justyja gledat v Radovljico, ker je bil na sliki lep in je bil lastnik po telefonu prijazen. Ko pa sem ga videl v živo, pa sem se prav kmalu obrnil in šel.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Gre justija še kolega pogledat, če je ok ga celo nabavi....
ps: je možno, ker gledam preze do 99leta gtjke itd, grejo cene od 5k gor, dobre od 7k ali še itak več...gor recimo...
je realno če bi imel prezo letnik 02 do 05, lepo ohranjeno, da bo reč čez 5let ali popreje že držala ceno cca 8-9k' in ne bo šla spod...?
in je realno če imaš prezo 06letnik sti wrx+ , da bo enako čez cca 5let, lepo ohranjena, enako držala ceno nad 9k, recimo 10k do 12k....
oz grdo vprašanje, kaj se vam zdi, koliko let bo še padala cena sti 01 do 05, ali o6+ model..., ali jim bo padala do cca 6k eur, pa bo šla nato skozi leta počasi gor, ker gtjke ne vem meni se zdid a grejo na leto dni skor 1k gor oz vsaj 20% cene, al se motim??
Hvala za mnenja!
ps: je možno, ker gledam preze do 99leta gtjke itd, grejo cene od 5k gor, dobre od 7k ali še itak več...gor recimo...
je realno če bi imel prezo letnik 02 do 05, lepo ohranjeno, da bo reč čez 5let ali popreje že držala ceno cca 8-9k' in ne bo šla spod...?
in je realno če imaš prezo 06letnik sti wrx+ , da bo enako čez cca 5let, lepo ohranjena, enako držala ceno nad 9k, recimo 10k do 12k....
oz grdo vprašanje, kaj se vam zdi, koliko let bo še padala cena sti 01 do 05, ali o6+ model..., ali jim bo padala do cca 6k eur, pa bo šla nato skozi leta počasi gor, ker gtjke ne vem meni se zdid a grejo na leto dni skor 1k gor oz vsaj 20% cene, al se motim??
Hvala za mnenja!
Gtjke počasi za 10k ne boš mogel več spodobne kupit.
Cene spodobnih (ne zajema drvarnc) ne bodo šle navzdol od današnjih tako,da ne STIka ne bo nikoli 6k Eur.
Bi stavil,da bodo lepe hawke v letu ali dveh 20k :.sup
WRXa je pa druga zgodba.
STIka ali Micka (še malenkost bolj izrazito) sta tako neke vrste investicija,kjer ne zgubiš 1k eur/leto ali več v primerjavi z nečim drugim podobno hitrim :.sup
Cene spodobnih (ne zajema drvarnc) ne bodo šle navzdol od današnjih tako,da ne STIka ne bo nikoli 6k Eur.
Bi stavil,da bodo lepe hawke v letu ali dveh 20k :.sup
WRXa je pa druga zgodba.
STIka ali Micka (še malenkost bolj izrazito) sta tako neke vrste investicija,kjer ne zgubiš 1k eur/leto ali več v primerjavi z nečim drugim podobno hitrim :.sup
Zanimivo, bi blo mogoče dobro eno hudo nabavit kot investicijo.

Za kaj takega kot resno investicijo,ki bo počivala 10 let v garaži pride v poštev samo 22b ali rdeč TME.......ostalo je bolj primerno za "pelat" :.sup
LHD rdečega TMEja jaz nebi upal tudi na raztavo pripeljat
........koliko pa staneta sedaj za kupit je pa drugo vprašanje je pa rast vrednosti zagotovljena....
LHD rdečega TMEja jaz nebi upal tudi na raztavo pripeljat
........koliko pa staneta sedaj za kupit je pa drugo vprašanje je pa rast vrednosti zagotovljena....
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Najbrž Lancer EVO Tommi Makinen Edition...impreza911 napisal/-a:Tme? Kaj je to?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov