Zavarovanje
Re: Zavarovanje
Ni važno kje, le kdo je agent, saj slednji lahko izbrska kakšen popust kje.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Lansko leto za motorno kolo z 74 kw 98,75 evra (asistenca + nezgodno)
vfr napisal/-a:Lansko leto za motorno kolo z 74 kw 98,75 evra (asistenca + nezgodno)
Kje, pa kolk maš % popusta?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
zavarovanje mam na triglavu: 50% popusta (ti dajo z avtomobilske police),40% na nevračilo premije (ne odjavljaš motorja) + popust na gotovino
vfr napisal/-a:zavarovanje mam na triglavu: 50% popusta (ti dajo z avtomobilske police),40% na nevračilo premije (ne odjavljaš motorja) + popust na gotovino
Mhm, se bom mal pozanimal, sam nimam še 50%
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Zdravo družba.
Tako informativno, če se komu bliža zavarovanje bilo česa...avta, stanovanja...itd. Lahko pokliče mojo drago, ki je zavarovalni zastopnik in ne agent. Če ne drugega, vam lahko vsaj naredi informativni izračun, ki bo zagotovo cenejši.
Damjana 041 870 148
Email: damjana.skok@zav-mb.si
Tako informativno, če se komu bliža zavarovanje bilo česa...avta, stanovanja...itd. Lahko pokliče mojo drago, ki je zavarovalni zastopnik in ne agent. Če ne drugega, vam lahko vsaj naredi informativni izračun, ki bo zagotovo cenejši.
Damjana 041 870 148
LSlabe napisal/-a:Kje imate pa kej motorje zavarovane, zdele sem nekej na hitro gledal in pride za xt-jko nekje 200€. Se mi zdi kar dosti, samo osnovno...
No, tole sem zrihtal eni 14 dni nazaj, je prišlo vse skupaj: prijava vozila, nova tablica, tehnični, zavarovanje, ao+ 160€, za 25 let star moped s 33kw
Nč več turbo...
Nč več turbo...
:.supKanumlc napisal/-a:Zdravo družba.
Tako informativno, če se komu bliža zavarovanje bilo česa...avta, stanovanja...itd. Lahko pokliče mojo drago, ki je zavarovalni zastopnik in ne agent. Če ne drugega, vam lahko vsaj naredi informativni izračun, ki bo zagotovo cenejši.![]()
Damjana 041 870 148
Včeraj sklenjeno avtomobilsko, za subarujevce gotovo ni boljše izbire zastopnika :-D
Tudi pri meni je prišel čas ponovnih stroškov zavarovanja in tudi sam toplo priporočam Damjano.Legacy_46 napisal/-a::.supKanumlc napisal/-a:Zdravo družba.
Tako informativno, če se komu bliža zavarovanje bilo česa...avta, stanovanja...itd. Lahko pokliče mojo drago, ki je zavarovalni zastopnik in ne agent. Če ne drugega, vam lahko vsaj naredi informativni izračun, ki bo zagotovo cenejši.![]()
Damjana 041 870 148
Včeraj sklenjeno avtomobilsko, za subarujevce gotovo ni boljše izbire zastopnika :-D
Mi je zrihtala precej ugodnejše zavarovanje in obširnejšo varianto delnega kaska kot kolega (!).
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
In kolk pride AO+, šofer in delni kasko za foresterja 2,0 , 92 KW (če našteješ kaj vsebuje delni kasko) v valuti ?
Ker "ugodno" ter "50 % popusta" in podobno men ni valuta in mi nič ne pove.
Ker "ugodno" ter "50 % popusta" in podobno men ni valuta in mi nič ne pove.
Kam pa pridemo brez domišlija?
Takole, malce je prišlo do spremembe, ker so se združile 4ri zavarovalnice. Zdaj po novem se imenujejo zavarovalnica Sava.Sajmon napisal/-a:Tudi pri meni je prišel čas ponovnih stroškov zavarovanja in tudi sam toplo priporočam Damjano.Legacy_46 napisal/-a::.supKanumlc napisal/-a:Zdravo družba.
Damjana 041 870 148
Mi je zrihtala precej ugodnejše zavarovanje in obširnejšo varianto delnega kaska kot kolega (!).
Tako da jo po novem dobite na novem e-mailu: damjana.boncina@zav-sava.si
Damjana 041 870 148
Je kak nov ponudnik za zavarovanja?
Če kdo rabi drajv popust pri Triglavu, imam kakšnega viška.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
In potem ugotoviš da ko drugi prbije v tebe ima kar neko x zavarovalnico in da mora potem tista plačati škodo, se vsi začnejo izgovarjat in pošljejo nekega čudnga ceniuca, ko nima blage veze kaj je odbijač...in še bi lahko našteval...
Sava je pa boga zavarovalnica...1 tedn nazaj je v naš služben kombi od zadaj trčil nekdo ki je imel na Savi in bi mogli dat nadomestni kombi ker je bilo 8 oseb v kombiju...nadomestnega kombija ni bilo..so se tolk časa izgovarjali dokler kombi ni bil popravljen...
Pomoje ima najboljše vse pošlihtano Triglav...
Sava je pa boga zavarovalnica...1 tedn nazaj je v naš služben kombi od zadaj trčil nekdo ki je imel na Savi in bi mogli dat nadomestni kombi ker je bilo 8 oseb v kombiju...nadomestnega kombija ni bilo..so se tolk časa izgovarjali dokler kombi ni bil popravljen...
Pomoje ima najboljše vse pošlihtano Triglav...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost