oglasi
Re: oglasi
Na subaru slovenija strani pise, da masta salon samo Krzic in Stern.
Oni so bili pa posebej arogantni do strankBibaTFD napisal/-a:Mislim da je tudi v Celju šlo vse po gobe...:-(
Enkrat sem šel po reklamni material do njih (obeski,trakci...)pa so me odslovili z besedami:"Mi v vas (Subaru forum,klub) ne vidimo nobenega interesa,ki bi imel vpliv na firmo Avto center Celeia Celje."
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
baje da naj bi bil ta novi subaru servis in prodaja bila na avtodelti
Abc avto
res je, tudi na Avtodelti iščejo Subaru mehanikadomc napisal/-a:baje da naj bi bil ta novi subaru servis in prodaja bila na avtodelti
http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitv ... PD=1964950" onclick="window.open(this.href);return false;
AVTOMEHANIK MORA BITI POSEBEJ SPECIALIZIRAN ZA VOZILA ZNAMKE SUBARU.
Zgleda, da botsa dva v Lj
http://shrani.si/t/31/My/4ObYXU6k/zrsz-posamezno.jpg
Autodelta?
O bože mili... 
Se strinjam. Tudi kar se testnih voženj tiče...nimam besed.karel napisal/-a:Oni so bili pa posebej arogantni do strankBibaTFD napisal/-a:Mislim da je tudi v Celju šlo vse po gobe...:-(
![]()
Enkrat sem šel po reklamni material do njih (obeski,trakci...)pa so me odslovili z besedami:"Mi v vas (Subaru forum,klub) ne vidimo nobenega interesa,ki bi imel vpliv na firmo Avto center Celeia Celje."
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Ne tut v celju ni več . Na šerbineku ko sem še bil nazadnje in zadnjič sem jih vrašal kje majo tablo subaru za servis ki je lepo visela pa je rekel da mende je dol padla. Sramotn odgovor.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Jaz sem zaenkrat s Šternom v Kranju zadovoljen.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ah, butlni so, jst sm rabu dihtngo za AIR CNTRL VALVE, oni so mi ponujal komplet, dihtunga 9e, use skup 600e nekje.Thomas22 napisal/-a:Jaz sem zaenkrat s Šternom v Kranju zadovoljen.
V trbovljah je podobna pesem. Je najboljš doma pogledat online kataloge najdit pravo kataloško in kar kataloško direktno naročit. Potem jo samo naroči k sebi in ti jo proda, brez poštnine, po ceni, ki velja v Ljubljani. (Če sploh še to laufa)
Drugače sem ga takoj preobremenil, mu že ni blo čist povsem jasno kaj želim...Se je pa fino znajdu s hyundaji...(Interservice v trbovljah je (bil?) hyundai/subaru)
Drugače sem ga takoj preobremenil, mu že ni blo čist povsem jasno kaj želim...Se je pa fino znajdu s hyundaji...(Interservice v trbovljah je (bil?) hyundai/subaru)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov