Honda CR-V '98 4x4
Re: Honda CR-V '98 4x4
To že, samo ne vsake 14 dni, od kar imam avto, sem naredil komaj 1500km. Bom čez 10000km vrata nastavljal? 
Upam da ne.
Drgač pa, če ne noriš, naredi tako, da se stabilizator lahko za offroad odklaplja. Na mojem bivšem rdečem sem jih celo čisto odstranil. Po terenu in makadamu se je avto peljal mnogo bolje, na zavitih asfaltnih cestah si bil pa katrca, če si se prehitro pripeljal. Zato bom na tem naredil tako, da se bodo lahko odklapljali, ko pridem na teren. In potem to narediš tako, da se to pripne, ne več šraufa, ker tisto pride potem močnejše in ni možnosti, da bi se šraufi odvili.
Drgač pa, če ne noriš, naredi tako, da se stabilizator lahko za offroad odklaplja. Na mojem bivšem rdečem sem jih celo čisto odstranil. Po terenu in makadamu se je avto peljal mnogo bolje, na zavitih asfaltnih cestah si bil pa katrca, če si se prehitro pripeljal. Zato bom na tem naredil tako, da se bodo lahko odklapljali, ko pridem na teren. In potem to narediš tako, da se to pripne, ne več šraufa, ker tisto pride potem močnejše in ni možnosti, da bi se šraufi odvili.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Smo dons o tem debatiral, samo glede na to, da je precej višja od foresterja bi se prevrnu 
Na ferozi sem bil tudi brez, pa sem imel 235/75/15 gume in ni bilo problemov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Vprašanje kako bi opravil losov test 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Čez rondo tomačevo se brez problema pelješ 80 brez stabilizatorjev. Sprobano večkrat.BackW00d napisal/-a:Vprašanje kako bi opravil losov test
Update. Po dveh dneh je avto sestavljen. Komplet velik servis, nastavitev ventilov (+menjaval tesnila na pokrovu) in menjava sklopke, razdrt in očiščen štarter (zaenkrat deluje). Je pa po tem posegu, čist drug avto
. So pa še ostale stvari, ki jih bom moral hitro sanirat, bolj zaradi sebe. Volanska letev nekaj joka (pušča), tesnilo na karterju ter pokrovček odmičnih.
Karter je pomoje prlima, dihtunga pokrova ventilov je pa par evrov.
Nisi poklical, ko si šel po avto?
Nisi poklical, ko si šel po avto?
Karter ima tudi tesnilo, gumjasto, isto enih 15€ je! Na 1,2kg drugace bo spet puscalo..
Set tesnil za pokrov je cca. 27€, smo menjali. Karter ima se prvo tesnilo, zato pusca. Igor, pozno sem prevzel avto pa se nazaj v KR sem moral letet.
Ni panike, pa drugič.
Ej, a so crv-ji imeli samo 2.0 mizo zadaj? Ker 1.6 je nima noben CRV. Sem gledal pri bratrancu (on ima 2 komada, ampak z 1.6 motorjem) in nobena nima mize. Sem mu hotu zaplent, če bi imel kako, ker on itak ne nuca tega, pa bi jo v forija montiral tam nad gumo v prtljažniku.
Ej, a so crv-ji imeli samo 2.0 mizo zadaj? Ker 1.6 je nima noben CRV. Sem gledal pri bratrancu (on ima 2 komada, ampak z 1.6 motorjem) in nobena nima mize. Sem mu hotu zaplent, če bi imel kako, ker on itak ne nuca tega, pa bi jo v forija montiral tam nad gumo v prtljažniku.
Crv z 1.6 ne obstaja. Je pa to od opreme odvisno.
Bratrabc sicer trdi, da sta njegovi z 1.6 motorjem (preverjal pa nisem, ker predvidevam, da tok pa že pozna svoje avte in ve koliko plačuje za registracijo). Zanimivo?
A je potem to odvisno od opreme?
A je potem to odvisno od opreme?
Če ima CRVja potem ima motor 2.0 L B20B/B20Z. Če ima 1.6 92kW potem ima HRVja z VTECom oz. 77kW če je brez.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov